20. syyskuuta 2014

Kesän asuntomessujen antia..


Tänä vuonna asuntomessut olivat Jyväskylässä ja olisi ollut aika noloa jos emme olisi jaksaneet lähteä messuilemaan kun asumme niin lähelläkin. Ystäväpariskunta asuu messualueen vieressä ja he ottivat ystävällisesti lapsemme muutamaksi tunniksi hoivaan jotta saimme ihastella taloja ihan kaksin. KIITOS Roope & Noora! Lähdin innokkaana asuntomessuilemaan vaikka tiesinkin talojen olevan moderneja.
   Onneksi sisustuksissa oli paljonkin samaa henkeä mistä itse pidän. Tässä muutamia fiiliskuvia messuilta..(kuvat ovat sekaisin eri kohteista). Valitettavasta taloista ei ole ulkoa yhtään kuvaa. Talot olivat kauniita mutta minun makuun hiemen liian moderneja ja siksipä jopa unohdin kuvata niitä.

Useimmat lasten huoneet olivat väritykseltään harmoonisia mikä mielleyttää kovasti myös omaakin silmää. Tietenkin kivaa että lasten huoneissa on jotain tehostevärejä sekä leluista tulee kyllä ihan tarpeeksi väriä. Meillä pojan huoneessa tykkään käyttää mintunvihreää.


Lastenhuoneissa näkyi myös paljon rautasänkyjä. Pojallani on tällä hetkellä vanha sivustavedettävä sohva sänkynä mutta olen saanut inspiksen siirtää sen ihan uuteen paikkaan (siitä myöhemmin). Poika jää ilman sänkyä joten haaveilen hänelle mustaa rautasänkyä. Tytöllä tällä hetkellä valkoinen Ikean  rautasänky.

Saunat olivat isoja sekä todella vaaleita.


Ihanan houkuttelevia sänkyjä, monine tyynyineen.


Nuoren pojan huoneen rouheasta lipastosta pidin kovasti!


Suloinen tytönhuone.

Koko asuntomessujen paras keksintö mielestäni oli tämä luukku. Tämä luukku asusteli ison perheen kodin yläkerran käytävän seinällä. Tästä luukusta nakataan kaikki likavaatteet alas putkea pitkin ja ne menevät suoraa kodinhoitohuoneeseen! Vitsit miten kätevää. Olisipa meilläkin tälläinen putki!

Miehellä ja minulla on kova pihasaunakuume joka ei ota laantuakseen. Messuilla oli täydellinen pihasana. Niin tunnelmallinen ja täydellisen kokoinen.


Hauska oli huomata että muutkin pitävät Boraksen Vintage tapetista.  Tapetti löytyy myös meidän alakerran WC:stä, siniharmaana. Ihanaa ruotsalaista tekstiä missä on oikeita 1800 luvun kirjeitä.

Kuinka nuo suloiset vanhat talonpoikaiskaapit tupsahtelevatkin eteeni. Niin kovasti haluaisin kotiin tälläiset wanhat jykevät kaapit. Harmittavasti ne ovat suurimmaksi osaksi isokokoisia ja aika hinnakkaitakin.Söpöjä tyttöjen huoneita..

Pihavajaan tehty suloinen ulkoleikkipaikka.

Lopuksi yksinkertainen vauvojen huone. Nuuuuh. Mitenkähän ihana vauvan tuoksu tuolta sängystä kantautuukaan. Vauvat ovat ihania ja välillä miettii millainen oma kolmas lapsi olisikaan mutta järki sanoo että näin hyvä. Onneksi saan mennä kohta nuuhkuttamaan kahta uutta kummilasta.

Ihanan lämpimiä ja kuivia syyskelejä lukijat!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti