27. elokuuta 2013

Mummolaromantiikkaa..

Mummolaan, minun lapsuudenkotiini valmistui ennen juhannusta söpö pieni kuisti mistä mummo oli haaveillut monta vuotta.

Wanhan ajan tunnelmaa luovat pariovet, mummo toivottaa matkalaiset tervetulleiksi.
Äitini on saanut ystävältään seinäkoristeen lahjaksi ja kyltin teksti pitää paikkansa.
Pariovien sisäpuolella komeilee ihanan wanha ja ruosteisen pinnan omistava lukko jonka mummo sai toiselta vävyltään kuistin tuparilahjaksi.
Äidilläni on todella paljon samalainen sisustusmaku kuin minulla mutta hieman romanttisempi, mutta eikös mummolassa kuulu ollakkin!?
Illan hämärtyessä, lasten jo nukkuessa on ihana sytytellä kuistin kynttilät palamaan. Käpertyä vilttiin ja katsella vaan syksyistä maisemaa. Nauttia hyvästä juomasta ja inspiroivista sisustuslehdistä.
Tykätään tosi paljon viettää aikaa kuistilla. Lapset painivat rautasängyn päällä (mahdotonta saada kuvaa jossa toinen ei olisi heilahtanyt).

Hetkeksi kun katsot muualle niin tyllerö, kohta 8kk on kiivennyt mummon jakkaralle..
Mummoloissa on parasta että saa itsekkin hieman levätä. Nautimme äidin kanssa wanhasta ulkosaunasta. Sillä aikaa ukki kertoi pojalle iltasatuja..niitä omasta päästä keksittyjä kettujuttuja mihin oli aina lapsena niin turvallista nukahtaa.
Tämä "saunaohje" on koristanut ulkosaunan sisäovea niin kauan kuin muistan. Onko teillä saunaohjeita? Kaikki kesäreissut ovat nyt heitetty. Nyt sitten Bloggaillaan kotoa sisäjutuista..lankkupöydästä, kylppärin kaakelimaalauksesta yms. Voimia jokaiselle arjen pyörittämiseen!      


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana kuisti! Tuolla passaa istuskella ja nuo pariovet:) Olen vähän kateellinen äidillesi:(

    VastaaPoista
  2. Olen itsekkin aina aika vihreä kateudesta :) Jospa itsekkin saisi joskus kuistin.

    VastaaPoista