29. elokuuta 2013

Kauan etsityt..

Olen jo kauan etsinyt alakerran vessan seinälle joitakin ihania wanhoja WC aiheisia julisteita, mutta missään ei ole niitä tullut vastaan. Taannoisella mummolareissulla kävin serkkuni luona ja hänen WC:n seinällä komeili juuri sellaisia kortteja mitä olin etsinyt. Serkku oli ostanut ne Kajaanin tavarakirppikseltä. Ajattelin etten siis tälläkään kertaa löydä samalaisia ihanuuksia. Onnekseni kyseisellä kirppiksellä oli myynnissä näitä kortteja vaikka kuinka paljon, varmasti jokaisen makuun. Kortit ovat kooltaan 15x21cm ja kpl hinnaltaa 2€! Ei paljon päätä huimaa. Ihana lahja antaa kuka tälläisiä osaa arvostaa. Kortteja voi myös tilata Nostalgiakuvat.fi sivuilta. Kirppiksellä kortteja oli kyllä huomattavsati suurempi valikoima kuin nettikaupassa.
Nämä on ollut ennen vanhaan oikeita mainoskuvia. Kuvista välittyy jotenkin niin aito ja lämmin tunnelma. Rrrrakastan näitä ikean Söndrum- helmikehyksiä.
Tämä uuswanha kaappi on aikoinaan ostettu Jyväskylän sisustuskaupasta Selmasta. En tiedä yhtään onko kauppa enää elossa. Kauppa muutti useaanotteeseen paikasta toiseen ja nyt en ole nähnyt sitä missään..
Voi, näitten taustalaatat pitäisi saada piilotettua. Haluisin kovasti niiden päälle valkoiset puolipaneelit, mutta siihen voi mennä aikaa..on vähän muutama muu projekti ennen nuita..
Näitä virkattuja mattoja haluisin ainakin vielä yhden lisää. Tämä "työhuone" on mattoa vaille. Ei taida olla tällä mamilla aikaa rueta virkkaamaan..
                                                                 Syysterveisin Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti