14. elokuuta 2013

Ihana, pitkä kesä!


Kesän alussa halusimme luovutta huvimajan pojan kesäkodiksi ja nimesimme sen huvikummuksi. Täällä leikimme innoissamme (äiti taisi viihtyä joskus pidempään kuin poika). Tunteja hurahti touhutessa..

 Päätin ottaa pienen riskin ja lähteä lasten kanssa yksin junamatkalle Helsinkiin..Se kannatti. Näin tuttuja ja sukulaisia ja äiti kävi vähän hoidoissakin rentoutumassa. Pienelle pojalle iso Helsinki oli elämyspaikka.Koko perheen rantaloma Kalajoella:


  
Miten ihanaakaan oli leikkiä Legoilla rannalla..Äidilläkin oli omaa iltalukemista rannalla..Mikäs muukaan kuin heinäkuinen Jeanne d Are Living kirja.Miss kesäheinä nautti kärryissä olostaa, koska siitä näki muuallekin kuin taivaalle.


 Mahtavan pitkät hiekkadyynit joita olisi voinut kävellä pitkin iltaa..


 Mini Cheek nautti lomasta, koska mentiin hänen ehdoillaan.


Piipahdimme myös Tuurissa ja kuinka ollakkaan suurin osa ajasta kului kuin pikkumies viiletti tivolilaitteissa.Kotimatkalla simahdettiin uusi ihanuus sylissä. Ikimuistoinen ja pitkä kesä on takana. Tuskin saan koskaan viettää tälläistä kesää kuin tänä kesänä vanheinpainvapaalla olessani. Paljon reissaattiin ja ulkona puuhailtiin..tästä on hyvä jatkaa sisähommiin ja niitähän riittää. Ihanan sateista iltaa kaikille, kera kynttilöiden. Oletko sinä alkanut poltella niitä?

1 kommentti:

  1. Olipas taas mukava lukea;) Kyllä ne kynttilät ovat jo täälläkin palaneet ja yks calluna istutettu! Mummilasta aihe seuraavaan?;))

    VastaaPoista