18. elokuuta 2013

Kehykset ja pikku jalat!


 Pojan huoneen tilalle tuli pikku tylleröisen huone ja sen sisustusta olen loppu kesästä saanut puuhailla. Löysin kesällä lähi kirpparilta pikkuruiset ikkunanpokat joita minun ei pitänyt yhtään enää hommata lisää. Kerrankin minulla oli heti niille idea: pikkujalat. Tylleröisen ollessa 2kk halusimme kuvauttaa hänet, koska olimme kuvanneet pojankin samanikäisenä. Teetätin Smartphoton kautta ison julisteen ja niittasimme miehen, luitte oikein miehen kanssa ne kiinni kehyksiin ja suloiset tuli. Mieheni on jo tottunut/turtunut ainaisiin projekteihini mutta tällä kertaa hän oli innokas kiinnitysapulainen. Tuntuikin että jotain 
kivaa tytön huoneesta puuttui ja nyt tähtitapettia kaunistavat pikkuruisen pienet jalat.

 


Näitä ihania Mailegin pupuja, hiiriä, possuja ja nissejä voisi muuttaa meille asumaan vaikka kuinka, niiden huonekaluista puhumattakaan. En taida kyllästyä niihin koskaan. Kunhan tylleröinen täyttää joulukuussa vuoden niin taidan tehtailla yhdestä Jyskin kalusteesta nukkekodin.


 
Voi kun olisi aikaa ommella, saisi Selma-pupu uuden leningin. Vuorokauden tunnit eivät vaan riitä siihen, eikä lastenkaan ajasta raaski ottaa.

 
     Enkelihiiri vahtii tytön unta.
 Voi kun aika menee ihan liian nopeaa. Onneksi muistot säilyvät memories  taulukaapissa..
Nuokaan mekot eivät enää päälle mahdu, snif.


Lasten huoneita on vaan niin ihana laitella. Myöhemmin postauksia pojan huoneesta..Lähdemme viikoksi lasten kanssa mummoloihin. Ihanaa nähdä perhettä, sukulaisia ja kavereita.
Ihanaa viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Mailegin hahmot on omiakin lemppareita. Aivan ihana tytön huone ja nuo jalat kehystettynä on hellyttävä ja kaunis yksityiskohta. Sulla on todella sisustussilmää! :)

    t. Piia

    VastaaPoista