16. maaliskuuta 2015

Keväisiä tuoksuja

Vapaapäivät tuntuvat niin ihanan pitkiltä kun aurinko leijailee sisälle jo aamusta! Niin kun olen jo aikaisemmin todennut ettei talvi minua ahdista niin  silti odotan kovasti kesää..aurinkoa, uimista, ulkoilua (koko päivä), syömistä terassilla & lomareissuja perheen kanssa. Jo tässä kuussa eli 29.3 siirrytään kesäaikaan, vitsit miten ihanalta se kuulostaakin. 

+
Kevään suloisin ja ihanin tuoksu on ehdottomasti Dolce & Gabbanan FLORAL DROPS tuoksu. En ole koskaan ollut kukkaisten tuoksujen suurkuluttaja mutta tästä tuoksusta tuli lempparini heti ensi nuuhkaisulla. Tuosu on raikas, runsaan kukkainen. Herkän viettelevä, viaton, puhdas. Tuoksu sisältää Nerolin lehtiä, papaijankukkaa, valkoista amaryllistä (oi), narsissia (niin ajankohtainen) ja lumpeenkukkaa. Mukana myös Cashmeran ja myski. Aikaimoinen sekoitus kukkia ja lopputuloksena raikas keväinen tuoksu. Suosittelen tuoksuttelemaan.

Pullokin on todella kaunis. Sopii kivasti sisustukseen koska pullo on väritykseltään mintunvihreä, se minun lemppari keväänsävy!

Vapaapäivänä innostuin leikkimään kinuskikissaa ja leipomaan COOKIE dough-leivoksia miehelle ja lapsille. Leipominen on kivaa puuhaa ja sitä tekisi useammin( niin kuin ompeluksia), aikaa vaan ei tahdo löytyä. Itse en kauheesti välitä makeista herkuista (suolaisista kylläkin) mutta lapsille & miehelle leivokset maistuivat.


Leivon todella harvoin ja olen tyytyväinen leivoksien ulkonäköön (eivät kauheena häpeile kinuskikissalle) :)
Viikon loppuna piipahdimme koko perheen kanssa Savossa kylpylässä. Lapset nauttivat kovasti, tuli ihan oma lapsuus mieleen. Nuorena kesät tuli vietettyä urheiluleireillä ja kyseinen kylpylä tuli silloin tutuksi. Piipahdimme myös matkuksessa. Ikinä ei ole Ikean reissu tullut niin edulliseksi kun nyt tuli (4,49€), pieni loppusumma kertonee että mies ja lapset olivat mukana. Noo ehkä ystävän kanssa tulee tehtyä kesemmällä reissu jonka summa saatta olla hieman isompi. Kovaa vauhtia mennään kesää kohden ja sieltä se lomakin lähenee.

Aurinkoa viikkoosi!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti