1. maaliskuuta 2015

Epäonnea matkassa..

Ei mennyt tämä viikonloppu ihan kuin strömsöössä..Ollaan jo pitkään miehen kanssa haaveiltu että lähdettäisiin kylpylään rentoutumaan koko perheen kanssa. Tämä viikonloppu oli erittäin hyvä ajankohta sille koska minulla oli molemmat päivät vapaana ja tuleva viikko töissä erittäin hektinen ja ylityöpainoitteinen. Kaikki olemmet enemmän ja vähemmän köhässä joten kylpylä jäi välistä. No ehkä sitten joku toinen kerta kun ei liikaa suunnittele.
Onneksi postista oli tulut kevään ihanin paketti: Pomp de luxilta..Kutsuja vietettiin ystävänpäivän tienoilla ja nyt paketti kotiutui. Piristi kummasti kipeää & väsynyttä äitä. Lapset olivat haltioissaan kesävaatteista. Huom. VAROITUS! Kuvakollaasi lasten pastellinvärisistä vaatteista!

Pidän erityisesti POMP DE LUXIN vaatteista koska mallit vaatteissa ovat kauniita, värit hempeitä (ei kuitenkaan kaikki mitään vaalenapunaisia)! Tykkään kyllä Rose väristä mutta pidän tytölle enemmän maanläheisiä värejä. Voi olla kun tyttö alkaa valkkailemaan vaatteita itse hän laittaa päälle vain vaaleanpunaista tai pinkkiä.

Tylliunelma piti kotiuttaa kesän juhlia varten. Siskon keskimmäinen tyttö pääsee ripille joten sinne ainakin tylleröinen saa mekon laittaa.

Huomenna on hoidossa valokuvauspäivä tai niitä on oikeastaan kaksi. Ensiksi kaverikuvausta/sisarkuvaa ja toisena päivänä yksilökuvat. Odotan kovasti sisarkuvia.Hellehattu & uikkareita.


Suloisia pantoja & pinneä, ponkkareita..

Poika valkkasi itselleen Pompin nettisivuilta kesäksi Surf-paidan sekä värikkäät shortsit.

Keltaisten lisäksi toiset shortsit sekä shotsiuikkarit! Kesä saa tulla mutta nautitaampas vielä raikkaista ulkoilukeleistä! Vitsit miten paljon päässä liikkuukaan kaikkia ihania kevät ajatuksia! Jyväskylään tulee kesällä IKEA (pienempi kuin muualla) mutta kuitenkin. Kermana kakun päälle H&M HOME!!! Mahtavaa.    

2 kommenttia:

  1. Ihastuttava blogi löytyi täältäkin <3
    Ja oi että nuo Pompin vaatteet on suloisia!

    Mukavaa kevättä! :)

    VastaaPoista