12. tammikuuta 2014

Pinkki Boxi

Ompas ollu touhukas vapaapäivä! Aamutuimaan oli pakko tarttua imurin varteen koska täällä oli jo niin likaista (hiekkaa, lehtiä, neulasia, kuraa) plaa kaikkea inhottavaa mitä sisälle kantautuu kun ei ole kunnolla LUNTA! Meillä imuroidaan vaan kerran viikossa ja siltä kyllä koti näyttääkin..Meno on täällä muuten hurjaa kun tylleröinen melkein juoksentelee ja kiipeilee portaat ylös (hassunäky) kun toinen on niin pieni.

Ihana pakkanen! Tykkään siitä että saan välillä viedä matot päiväksi pakkaseen ja tänään saavatkin jäädä yön yli. Takka rätisee päivittäin ja sen tulipesää on mukava sohvalta katsella.

Lupasin että vilauttelen pikku hiljaa mitä kaikkea kivaa pukki toi minulle jouluna! Tässä yksi niistä tarpeellisista! Ihana PINKKI BOXI!

Ta daa..


Kyllä! Sain kauan toivomani työkalupakin! Tällä tulee olemaan paljon käyttöä, aina on jotain puuhailtavaa. Ei enää tarvitse mennä miehen pakille lainailemaan juttuja vaan kaikki tarvittava löytyy omasta takaa. Minusta tässä pakissa ehkä hauskilta ovat pinkin väriset roput! Ihanaa päästä toteuttamaan kylppärin/saunan, kodinhoitohuoneen ja keittiönurkkauksen pientä pintaremonttia. Ne eivät ole isoja juttuja muuttavat jokaista tilaa huomattavasti! Ei muuta kun remonttihommiin. Mitä sinä haluisit seuraavaksi rempata!? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti