19. maaliskuuta 2017

Tyttöjen juttuja ja rakennusmessuiluja

Arki vie taas niin mukanaan mutta onneksi on ne ihanat vapaapäivät  mitkä on mahtavinta viettää perheen kanssa, ystäviä unohtamatta. Täällä odotetaan kovasti jo kevättä ettei malttaisi millään odottaa että lumet sulaisivat kokonaan pois että pääsisi terassin laittoon (mielessä muhii sata ideaa). Meillä odottaa kesällä ulkona toinenkin projekti josta kirjoittelen myöhemmin kunnes sen kimppuun päästään. 

Viikko sitten sunnuntaina innostuin ystäväni kanssa lähtemään rakenneusmessuille koska olivat meitä lähellä Jyväskylässä. Otin tytön mukaan koska sen kanssa on jo helppo liikkua (pahin uhma jo takanapäin, onneksi). Sata kertaa kyllä kerkesi kuulla kysymyksen " milloin se bussi oikein tulee)? :)
Nähtiinpä bussipysäkillä huutokauppakeisarin pariskuntakin huristelemassa pakettiautolla, olivat varmaan menossa ostamaan uusia aarteita huutokauppaan.

Messuilla tämä musta pönttöuuni huusi minua luokseen. Kyllä tämä pönttöuuni kruunaisi talon vanhan hengen välittömästi. Kuvassa pönttouuni näyttää kiiltävältä mutta luonnossa se oli ihanan matta. Ehkä jonain päivänä meidän olohuonetta lämmittää tämä jykevä & maskuliininen komistus. Meillä on tällä hetkellä varaavatakka mutta se on todella iso ja valtaa ikävästi yhden seinätilan olohuoneen puolella.Tyttö juomut jo messujuomat ensimmäisillä esittelypaikoilla :)

Pönttöuunissa kirkas iso lasi joka bloggaa täysin savun pääsyn ulos.


Ystävän kanssa ihastuttiin kovasti näihin ekotuolin ulkotuoleihin. En ole koskaan istunut näin mukavissa tuoleissa. Pellavainen tyyny tukee niskaa ihanasti. Kuvassa vasemmalla käsittelemätön tuoli ja oikealla ulkona keloksi patikoitunut tuoli. Nämä tuolit rakastavat vettä ja aurinkoa ja siksi ei haittaa vaikka niillä ei olisi katosta.

Messujen jälkeen piipahdettiin kaunpungilla ja löydettiin Tigerista keväisiä ihanuuksia.

Otettiin jo varaslahtö pääsiäiseen. Ei voitu vastustaa näitä suloisia munavalaisimia.

Kevät pörrää kovasti tämän naikkosen mielessä joten mukaan tarttui kiva sinkkinen kukkateline ja vanhanroosan sävyiset kruunukynttilät.

Pupu sai oitis ylleen pastellin sävyt.


Munavalot toimivat kivasti yövaloina ja hintaa oli vain 10€.

Tänään koti kylpi valossa ja talo näyttikin ihan valkoiselta vaikka onkin harmaa. Oli täydellinen ilma ihastella kaunista luontoa ja paistella makkaroita järven läheisyydessä.

Vapaapäivänä pitää aina kun mahdollista ottaa päkkärit. Päikkäreiden jälkeen sainkin inspiraation tulla rustailemaan blogia.

 Leppoista sunnuntai-iltaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti