12. helmikuuta 2017

Alakerran WC remppa

Täällä ollaan vietetty talvilomaa. Lomailtu koko viikko ja nautittu aurinkoisista pakkaskeleistä. Suunnattiin lomalle Vuokattiin kylpylälomalle Katinkultaan. Katinkullassa riittää puuhaa koko perheelle, uimista, mäenlasku ja keilaamista. Vaikka tykätäänkin olla paljon kotona niin on tärkeää välillä lähteä reissuun, pois kotoa ja irti kotitöistä. Reissu oli kaikinpuolin onnistunut mutta silti oli ihanaa tulla kotiin. 

Ennen Vuokattia piipahdimme Kajaanin Gigantissa koska pojan puhelimeen piti saada kuoret. Gigantin vieressä oli sopivasti Jysk, joten tytön kanssa karkasimme sinne. Onneksi piipahdin myymälään koska heillä oli suurin osa kerniliinoista 4€/m! Mukaan nappasin sisälle mintun värisen liinan ja harmaa saa mennä ulos terassille kun kevätkelit saapuvat. Sisustuksessa ei juurikaan ole hempeää vaaleanpunaista mutta mukaan tarttui soma lasinen kynttilänjalka.

Jysk on mielestäni todella paljon parantanut valikoimaa varsinkin sisustustavaroissa. Kattaa käydä kurkkamaamassa ainakin näitä liinoja. On kukkaa, palloja..

Tältä meidän alakerran WC (pahoittelut pimeät kuvat)  on näyttänyt koko tämän vajaan 6 vuoden ajan kun olemme täällä asuneet. Olen pitkään ja salaa toivonut tätä remppaa. Sitä ennen olemme kuitenkin remontoineet kodinhoitohuoneen ja keittiön. Nyt oli kuitenkin WC:n vuoro.

Tuli tilaisuus ostaa tämä ihana lipasto ystävältäni joten remppa oli "pakko" toteuttaa.

Ihastuin kovasti koska lipasto on täyttäpuuta ja toiminnoiltaan sopii kivasti WC-kalusteeksi.

Tilavat alalaatikot

Meikit menevät näppärästi vetolaatikkoon.

Lipasto on maalattu kalkkimaalilla. Kannen pinta tulee käsitellä kosteudenestoaineella.


Allas ja hana tarttuivat mukaan Ikealta.


Ikealta tarttui myös mustia palvilootia joissa on myös kätevä säilyttää kosmetiikkaa.


Lipasto oli sen verran leveä ettei meikkaaminen onnistu entiseen tapaan. Onneksi minulla oli valmiina pieni peili jonka ansiosta on nyt helppo meikkailla ja ikkunasta tulvii luonnonvaloa. Olen kyllä niin innoissani että tämä remppa saatiin tehtyä ennen kesää. Keväällä meillä jatkuu ulkona syksyllä jäänyt hieman isompi projekti.

Molemmat lapset ovat taas täyttäneet vuosia. Kesän jälkeen tämäkin eskarilainen suuntaaa kohti koulua! 
Onko sinulla remppahaaveita?

Instagramista minut löytää nimellä: wanharakkaus

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti