8. tammikuuta 2017

pieni ballerina

Uuden vuoden otan innolla vastaan. Viime vuosi oli tasaisen onnellinen mutta loppu vuodesta menetin todella tärkeän ihmisen. Menetin ukin joka oli enemmän kuin ukki, sitä on vaikea selittää. Menetys muistutti miten hauras tämä elämä onkaan. Toisinaan hyväksyn menetyksen kun ukki oli jo iäkäs mutta silti niin kiinni tässä elämässä. Ikävä on kova, päivittäin. 
  Onneksi uusi vuosi vaihtui ja mennään kovaa vauhtia kevättä kohti. Tykkään talvesta kovasti (olen syntynyt tammikuun alkupuolella) ja vaikka talvilomakin on vielä pitämättä niin tunnen voimakasta kevätfiilistä. naurattaakin kuinka innolla odotan pastellinsävyjä kotiin valkoisen ja harmaan rinnalle. Odotan että pääsen ostelemaan kauniita kukkia ja kuivattamaan pyykit ulkona. Eihän tässä mikään kiire ole, kunhan ensin päivät pitenevät :)

Eilen vietettiin tytön 4 vee synttäreitä vaikka virallinen päivä olikin 29.12

Teemaksi valikoitu helposti ballerinasynttärit koska joulupukki oli tuonut suloisen ballerinamekon. Voi että tämä ihana ballerina antaa paljon iloa arkeen: "äiti, katso miten helppo tämä temppu on, pitää vaan olla tosi hyvät tossut" :) Paljon iloa ja naurua vaikka uhmapäiviä vielä paljon onkin.
Tyttö oli halunnut kutsua hoidosta yhden hyvän kaverin ja voi sitä pitkää aamua kun aika ei mateli hitaasti ennen kaverin saapumista.


Pieniä ballerinoja olivat myös Mailegin hiiret & puput.
Pieniä pussukoita kotiin viemisiksi.

..niitä jännityksellä avattiin. Helmiä sieltä tulla tupsahti korujen tekemistä varten.
Tytöt vakuutti että osaavat jo lukea ja minä voin mennä alakertaan :)

Illalla tuli myös muutama tuttavaperhe kylään ja tuvassa riitti touhua. On se aina ihanaa kuinka saa juhlistaa lasten syntymäpäivää ja syntymää ylipäätänsä, on se vaan niin ihmeellistä!

 Nautitaan lumisista keleistä ja kohta saadaan tuoda kevät kotiin. 

SannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti