27. marraskuuta 2016

1 adventti

Ensimmäisenä advettisunnuntaina alkaa meidän perheessä Joulun odottaminen ja on aika kaivella Joulukoristeita esille. Lapset odottivat kovasti että etsisimme Mailegin Nisse kalenteritontut esille. En hanki lapsille tavallisia kalentereita laisinkaan koska Mailegin joulukalentenisseillä on vaatteissa suloisia taskuja mihin on kiva sujautella pieniä paketteja & herkkuja. Olen ehdottomasti jouluihminen ja nautin joulukodin laittamisesta. Joka vuosi kyllä laitan vaan yhä vähemmän ja vähemmän koristeita. Tyynyt ja peitot pukeutuvat jouluun. 

Perhettämme kohtasi eilen suuri suru kun ukkini nukkui lauantai aamuna pois. Toisaaltaan olen helpottunut että ukkini pääsi pois koska ikää oli jo paljon ja kipujakin alkoi ilmaantua. Minun on silti kovin vaikea luopua ukista koska hän on ollut minulle niin tärkeä koko elämäni ajan. Välillä pystyn olla ajattelematta ja välillä taas tulee ihan mahottomia itkukohtauksia. Onneksi sain pitää ukin pitkään elämässäni.

Ihana ensimäinen adventti ja silloin kotia aletaan pikku hiljaa pukemaan Jouluun!

Tyttö on innokas leipuri ja käden käänteessä meillä oli pellillinen enkelijoulutorttuja ukin muistoksi.


Sunnuntai on lepopäivä (vaikka aina paljon puuhaa onkin) on välillä vedettävä viltti korviin ja uppouduttava omaan pieneen hetkeen lehtien parissa.

Tähden takana ihanan talvinen mäntymetsä. Kumpa Joulunakin olisi lunta.

Ystävältäni sain kauniin pullon minkä hän oli tuunaillut jouluisella servetillä. Pullo toimii myös kynttilänjalkana.

Mukavaa advetti-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti