15. marraskuuta 2016

kuukauden touhuilut

Taas on hurahtanut tovi aikaa kun täällä olen vieraillut. On vaan niin helppoa latailla kuvia Instagramiin. Jos haluat seurailla vähän nopeammalla tahdilla, minut löytää Instagramista nimellä Wanharakkaus. En kuitenkaan aijo blogia kokonaan lopettaa (vaikka usein käynyt mielessä) on tämä vaan sellainen oma henkireikä kaiken hulinan keskellä. On vaan kiva huomata että vierailette usein sivuilla. Tässä vähän sekalainen sillisalaatti siitä mitä ollaan puuhailtu ja mitä sisustukselle kuuluu.

Viikon loppuisin ollaan nautittu valosta, puhtaasta kodista ja yhteisistä hetkistä.


Ensilumi satoi maahan tänne huutokauppakeisarin tienoolle 27.10 & nyt sitä onkin tällä hetkellä huikean paljon. Tammikuun tyttönä nautin kovasti lumesta.

Pallovaloja ripoteltu sinne tänne..

Kynttilät rauhoittavat arki-iltoja ihanasti.

Ompelukoneella kerennyt jotain pientä hurruutellaa..

Possut on iltaisin meidän seurana, isoa possua odotetaan pian saapuvaksi. Kiitos Mari, se pääsee hyvään kotiin.

Pipareiden tuoksuista nautittu!


Vauvatkin jäävät pikkuneidiltä joskus olohuoneeseen nukkumaan.

Ensilumen tullessa piti pikaisesti ottaa lapsista jouluisia kuvia.

Miehen kanssa otettiin viime lauantaina irtiotto arjesta! Lähdettiin Helsinkiin katsomaan Dire Straitsia, joka oli kyllä todella hieno show. Uskomattoman lahjakkaita soittotaidoiltaan.

Arki on pienten lasten kanssa todella hektistä ja arjessa se puolisokin jää vähemmälle huomiolle. Reissun tarkoitus oli ottaa aikaa toisille, ihan vaan kahdestaan. Helpottavaa huomata että se toinen siinä rinnalla on sama ihminen mihin on rakastunut 19 vuotta sitten. Arjen tohinoissa se tunne on välillä koetuksella. Päätettiin miehen kanssa että näitä reissuja pitää vaan ottaa enemmän. Yövyimme Scandic Parkissa ja voin todella suositella tätä hotellia. Laadukkaat huoneet, loistavaa palvelua sekä täydellinen aamiainen. Hotellihuone hinta-laatusuhteeltaan loistava! Pienen kävelymatkan päässä keskustasta. *ei ole yhteistyöpostaus*

Hotellin kylpyhuoneen seinällä oli näppärät pumppupullot, tälläiset voisin haluta myös kotiin.

Tämä matto liittyy kivoihin sisustuskuvauksiin, päivä piti sisällään paljon naurua, hyviä tyyppejä ja kauniita kotijuttuja. Tähän palailen. 

 Jouluun ei ole enäää pitkä aika ja siitä kevääseen nopea harppaus. Kyllä me tämä pimeä aika selätetään!

Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti