4. heinäkuuta 2016

LOMAN aloitus

Ihana LOMA! Viikon loppuna suuntasin lapsuuden maisemiin hakemaan lapsia mummolasta. Lauantaina oli kylällä suuri kesätapahtuma jossa tapasin vanhoja lapsuuden kavereita. Tapahtuman kylkeen oli keksittu suuri luokkakokous. Luokkakokouksessa päästiin vanhojen luokkakavereiden kanssa tutustumaan vanhaan kouluun, ala-asteeseen missä muisteltiin vanhoja kouluaikoja. Hauskinta oli se että aina joku muisti jonkun tapahtuman ja sitten toinen muisti siitä jotain lisää.

Luokkakokouksessa oli esillä vanhoja aapisia & löysin heti omani.
Liikuntasali oli 2x tämän kokoinen. Miten se pienenä tuntui kovin paljon suuremmalta. Oiii, miten vanhat puulattiat siellä olivatkaan.

Koululla oli paljon ihania vanhoja opetustauluja, kaappeja yms..joita olisin voinut kotiin raahata.


Sain keväällä Pomp de lux edustajalta kaksi todella kivaa pompin julistetta, samalla reisulla kohti lapsuuden maisemia piipahdin Kuopion Ikealla hakemassa julisteille kehykset.

Kehykset olivat hauskat, koska kuva oli hieman syvemmällä.

Viimeisen työpäivän iltana menin hyvän ystävän kanssa syömään ja sen jälkeen oli kummasti tarmoa ommella uusi kesäinen torkkupeitto.


Kangas on aika hempeän kesäinen. Löysin kankaan Eurokankaan valikoimasta ja se on pellavaa. Kangas oli kampanjassa 5€/m joten ei tullut paljon torkkupeitolle hintaa.


Ollaan joskus mietitty että jos meille tulisi koira niin se olisi ehdottomassa mäyräkoira. Nyt meille kotiutui sellainen tosin pehmoversio Ikeasta. Meillä ei ole paljon pehmoja, Mailegeja lukuun ottamatta mutta tätä en voinut vastustaa. Poika antoi sille nimeksi Murre.
Vaikka tänään koko päivän onkin lorottanut vettä niin ei se meitä ole haitannut. Nukuttiin aamulla pitkään, nautittiin koko perheen kanssa rauhallinen aamupala, siivoilin kodin kesälomakuntoon, nukuttiin päikkärit ja pojalla oli kaveri kylässä. Tytön kanssa laatuaikaa vietettiin kynsiä lakkailemalla. Onneksi lomapäivistä vasta yksi on takana! Lomalla parastahan on koko perheen yhteinen aika ilman kiireen tuntua vai mitä?

Kyllä se aurinko sieltä vielä paistaa! Loma on silti aina lomaa oli ilma mikä tahansa. Palailen lomakuulumisin.

Sanna

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Loma on lomaa vaikka vettä satais. Pitää vaan keksiä kaikkea kivaa tekemistä! Ihanaa kesää myös sinne.

    VastaaPoista