5. toukokuuta 2016

ihastusta ilmassa & toukotöitä

Vapaapäivä. Mikä ihana tekosyy onkaan nukkua pitkään. Ilma oli mitä ihanin joten heti aamupalan jälkeen koko poppoolla (mummo mukana) lähdettiin lähiympäristöön retkeilemään. Reppu täynnä eväitä ja iloista mieltä.

3 vee tylleröinen puhuu monesti pojasta, joka on niin söpö ja keneen on vähän ihastunut. Voi sitä iloa & riemua kun aamupäivästä saavuttiin makkaranpaistopaikalle niin siellähän se ihastus "N" oli. On se vaan hauska huomata miten kivasti leikit sujuu myös hoitopaikan ulkopuolella.

Leikki olisi voinut jatkua koko päivän!

Retkeilyn jälkeen otettiin tytön kanssa pienet päikkärit ja sitten suuntasimme ulos touhuilemaan. Tarkoituksena oli saada loput "toukotyöt" haravoinnit, mattojenpesut, terden siivoilu yms..tehtyä alta pois.  Kovin karulta terassi näyttää ilman kukkia.

Paviljonkiin laitettiin kattokangas paikoilleen. Nyt ei haittaa vaikka kesken herkuttelun heittää vettä niskaan.

 Oli vaan kerta kaikkiaan niin ihana ilma että oltiin koko päivä ulkona. Painepesurilla on kyllä niin kätevä pestä mattoja ja vesikin tulee joesta. Vaikka monesti harmittaakin että koko päivä menee töissä (plus työmatkat päälle) niin kyllä minä sen kestän kun saa vastapainona asua täällä maalla.

Ystävä piipahti alku viikosta kylässä ja toi minulle ihanan Design Lettersin mukin! Aivan ihana piristys. K niin kuin keittiö. Kyllä vaan on nautittu uudesta keittiöstä. Tärkeintä on ollut keittiön toimivuus ja nopea liesi.

Todella kiva lahjaidea vaikka valmistuneelle tai tuparilahjaksi. Jokaiselle perheenjäsenelle voi hankkia oman mukin, etunimen ensimmäisen kirjaimen mukaan.


Rentouttavaa loppu viikkoa kaikille! Huomenna töiden jälkeen suuntaan mielenkiintoiseen bloggareiden iltamaan, siitä myöhemmin lisää. Toivotaan että ilmat pysyisivät lämpiminä.

toivottelee,
 Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti