12. maaliskuuta 2016

Meidän talo & keväiset Pompit

Täällä taas pitkästä aikaa..Arki, se on vaan niin kovin kiireistä. Ajattelin tulla kirjoittelemaan teille vähän iltapikaisia. Onneksi valon määrä lisääntyy hurjaa vauhtia ja tuntuu kun vuorokauteen tulisi lisää tunteja.
Syksyllä meidän kotia kuvattiin Meidän Talo-lehteen. Kiitos vaan Ilonalle joka suostutteli minut tähän projektiin! Aina sitä miettii että eihän meidän kodissa ole mitään kuvattavaa. Onneksi ovat ammattilaiset asialla jotka näkevät monet asiat eri tavalla.                                           
Muutama viikko sitten sain tuvan täyteen ihania naisia joiden kanssa päästiin jo heti kauden alkuun ihastelemaan Pomp de Luxin ihanuuksia.Hengarit pursusivat toisia ihananimpia vaatteita..

Poiken mallisto vaikuttaa aina kuvastossa kovinkin tylsälle mutta se on ehdottomasti nähtävä livenä.En ole koskaan ollut mikään lilan sävyisten vaatteiden ystävä mutta kevään mallistossa (ylhäällä oleva kesäinen jumpsuitti) ihastuttu kovasti. Käytännöllinen asu kesäksi. Tämän tunikan voi yhdistää leggareiden kanssa tai..


settinä yhdessä. Tästä setistä saa nyt talvella käytännöllisen lisäämällä alle pitkähihaisen. Pidän Pompin vaatteista koska ne ovat kauniita, ovat mukavia lasten päällä (pehmeys) sekä kaikki natsaavat toisiinsa.

Lilan lisäksi otin hempeää minttua..


Vaikka tyttö onkin kovin vaalea, minttu sopii hyvin keväämmällä.

Tylleröinen on myös kovin hoikkaa sorttia joten valitsin kesäiseksi asuksi tälläisen kellomaisen setin joka tuo tytölle hieman pyöreyttä.

Pompin sukkahousut ovat niin pehmeitä että niitä tarttuu joka kerta mukaan.

Pojan vaatekaappiin lähti tämä harmaa Collarihuppari. En taida hankkia siistimpää kauppatakkia koska tämä menee mukavasti farkkujen ja shortsien kanssa.

Poitsu ei ole pitkään aikaan suostunut laittamaan farkkuja jalkaansa. Syystä että monet farkut ovat olleet niin koppuran kovia. Pompin mallistosta löytyi todella pehmeät ja helposti puettavat farkut jotka lähtivät oitis tilaukseen.

Samaa kangasta housujen kanssa olivat shortsit. Pompin "painijatopit" ovat kovasti pojan mieleen. Niillä nukutaan, käydään painissa sekä toimivat pitkähihaisten alla. Huh, tulipas tehtyä tilaus mutta vaatteet ovat kaikki tarpeellisia. Pompin vaatteilla on myös todella hyvä jälleenmyyntiarvo joten pieneksi jääneet vaatteet saa varmasti myytyä eteen päin.

Viikko sitten teimme kodissa "pienen muuton". Lapset muuttivat ylös (ovat nukkuneet ylhäällä todella hyvin) jos tuon olisin tiennyt niin tämä muutos olisi tehty jo paljon aikaisemmin. Nyt tytöllä on isoin huone. Huoneessa on kaikki tarvittava paikoillaan..pitää vielä maalata ja tapetoida seinät sekä laittaa uudet listat. No joo hommaa riittää. Kunhan ensiksi saadaan se keittiö asennettua. Keittiö saapuu näillä näkymin huhtikuun alkupuolella..Tuskin maltan odottaa.

Aurinkoista viikon loppua! Minä paiskin tällä viikolla sitsemän päivää töitä, mutta kyllä tässä jaksaa kun pääsiäisenä on viisi vapaata.

Sanna


3 kommenttia:

 1. Aivan ihana lehtijuttu!

  Jos vaan passaa, niin haluaisin kysyä pari neuvoa maalaukseen liittyen, en löytänyt mailiaisi joten jos viitsit laittaa minulle mailia:
  Onnellinenkirsikka@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana lehtijuttu!

  Jos vaan passaa, niin haluaisin kysyä pari neuvoa maalaukseen liittyen, en löytänyt mailiaisi joten jos viitsit laittaa minulle mailia:
  Onnellinenkirsikka@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hei! Tuli tuolta Ilonan blogista ja päädyin tänne ja liityin lukijaksi. Kiva blogi ja ihana tuo teidän kartano!
  Tervetuloa myös visiitille blogiini Kristallikimaraan.
  Harmaasta jos pidät, niin juuri olen remppaamassa vessaa! http://kristallikimara.blogspot.fi/2016/03/diy-mikrosementti-lattiaan.html

  VastaaPoista