29. marraskuuta 2015

1. Adventti

Hyvästit synkälle marraskuulle! Ei tule kyllä yhtään ikävä. Onneksi tänään on ensimmäinen adventtisunnuntai ja se tietää joulun odotuksen alkua. Huomisen jälkeen alkaa jo kovasti odotettu joulukuu ja siitä sitten aletaankin kovasti menemään kohti kevättä. No joo nautitaan nyt ensin tästä talvesta. Kumpa pian tulisi sitä lunta mistä viime postuksesta hehkutin (onneksi otin talvisia kuvia) niitä onkin ollut mukava katsella taas tämän pimeyden keskellä.

Rrrakastan kiireettömiä aamuja (niitä on liian vähän)! Tänään tylleröisen kanssa saatiin nukkua pitkään, poikien jo kiiruhtaessa jääkiekkoharkkoihin. Aamuhämärässä oli mukavaa tunnelmoida ensimmäisen adventtikynttilän palaessa. Tämän sinkkisen adventtikynttiläalustan olen saanut ystävältäni. Pidän kovasti sinkistä koska se on ihanan rouhea materiaali.


Lapset ovat jo monta kertaa laskeneet öitä milloin pääsevät avaamaan joulukalentereita. Meillä on lapsille kuvakalenterit, perinteiset suklaakalenterit sekä Mailegin tonttukalenterit, joihinkin luukkuihin sujahtaa pieniä paketteja.

Pojan huoneessa yövaloina toimivat jokavuotiset pyykkipoikavalaisimet joissa roikkuu jouluaiheisia pehmoja.
Tänään oli todella mukava päivä kun sai viettää sitä kahden ystävän kanssa sekä illasta kerkesin vielä omiin jalkapalloharkkoihin. Palloilun jälkeen lasten kanssa oli kiva pulahtaa tassuammeeseen. Pienistä arjen asioista voi olla niin onnellinen. Ei siihen mitään kummallista tarvita.

Lumista viikkoa toivottaen, 

Sanna

1 kommentti:

  1. Määkin Rrrrrakastan kiireettömiä aamuja ja nyt on sellanen♡ Ihanaa adventtia ja odotetaan Joulua kaikilla aisteila♡♡♡

    VastaaPoista