11. lokakuuta 2015

Syksyinen arvonta ja hemmotteluhetki!

Muutama viikko sitten sain ihanan mahdollisuuden päästä hemmotteluhoitoon Kauneuspuoti Amelieen. Ameliessa minua oli vastassa ystävällinen Mari ja hurmaavan kaunis hoitola tunnelma valaistuksineen. Rentoutuminen alkoi välittömästi.

Osa onnistunutta hoitokokonaisuutta on mielestäni ehdottomasti hoitolan tunnelma, hiljaisuus ja kiireettömyys (toki muutenkin miten hoito tehdään).  Kauneuspuoti Ameliessa nämä kriteerit täyttyivät. 

Mari oli valinnut minulle Payot-sarjan uuden, Solution Techni Liss hoidon. Techni-linjalla voidaan hoitaa ikääntymisen merkkejä sekä samalla ennealtaehkäistään tulevia muutoksia. Juuri täydellinen hoito reilulle kolmekymppiselle naiselle jolle ikääntymisen merkit ovat alkaneet ilmestyä. Juuri minulle.

Marin kertoi ihoni olevan pintakuiva/sekaiho. Hoidon onnistumisen kannalta on erittäin tärkeää että kosmetologi osaa arvioida ihotyypin aloittaessaan hoitoa. Hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan.
 Alkupuhdistus:

Huile Fondante Demaquillante, avokadoa & karpaloa sisältävä puhdistusöljy. Öljy tuntuu pintakuivalla iholla taivaallisen pehmeältä ja kosteuttavalta, kiristävä tunne katoaa välittömästi. 
Oljyn jälkeen kasvoilleni suihkutettiin kasvovettä. Ihanan viilentävä tunne  ja erittäin raikaat tuoksut hurmaavat jo alussa. Suihkekasvovesi sisältää erilaisia superfoodeja kuten suosittuja acai -ja cojimarjoja. Tuoksu tulee Mangosta.


Kasvoni kuorittiin happokuorinnalla (sis. meloonin hedelmähappoa). Tuote tuntui aluksi viileältä ja hetken päästä kuorinta muuttui lämpiksi sekä hieman nipisteleväksi. Hoidon aikana on erittäin tärkeää että kosmetologi kertoo miltä tuotteen pitäisi tuntua. Mari kertoi että tuote tuntuu iholla lämpimältä ja nipistely kuuluu asiaan ja kertoo tuotteen tehokkuudesta. Itselläni olo oli turvallinen kun tiesin miltä aineiden kuuluu tuntua (onhan kasvoillani sentään happoa)!


Ennen hierontaa saan kasvoilleni Elixir ideal seerumin (sis. C-vitamiinia) joka kirkastaa ihoani tehokkaasti  ja hieronta tapahtuu sarjan yövoiteella. Kasvohoidon ehdottomasti kohokohta on täydellisesti tehty hieronta. Hieronta jonka et koskaan haluaisi loppuvan!Hieronnan jälkeen kosmetologi pääsee kokkailemaan ihanan naamion (vain hoitolassa oleva erikoisnaamio) joka tasoittaa ihon Ph:ta happokäsittelyn jälkeen. Naamio myös kosteuttaa sekä elvyttää tehokkaasti.Rentoutumista naamion aikana. Mieli lepää, koko keho on vajonnut syvälle hoitopettiin ja olo on mitä parhain. Naamion jälkeen kasvoilleni levitettiin Techni liss first voide sekä saman linjan voide silmänympärysiholle sekä huulille.

Payot tuotteet ovat erittäin laadukkaita ja tuotteita on saatavissa vain hoitoloista. Ehdoton lemppari tuotteeni oli hoidon aikana oli Lotion Tonique Fraicheur, raikastava ja kirkastava kasvovesi.  Kasvovesi sisältää mm. karpaloa. Pidän todella paljon Payot- tuotteiden tuoksusuista koska ne ovat raikkaita eikä liian voimakkaan tuoksuisia. Käteviä puhdistusliinoja saa myös kapalon tuoksulla, nam.
Hoidon jälkeen iho on pehmeä ja kosteutettu sekä sekaihoni on erittäin kirkas verrattuna ennen hoitoa. Kosteus tuntui pitkään iholla.

Hoidon jälkeen sain karpalomehua mikä sopii mainiosti hoidon yhteyteen. Osassa puhdistusaineissahan oli karpaloa! Käykäähän tutustumassa Kauneuspuoti Amelien sivuihin joihin pääsette tästä .


Sain Payolta teille lukijoille arvottavaksi ihanan pussukan, mikä sisältää matkakokoisia tuotteita. Payot ihanuuksiin voitte tutustua täällä
Syksyn sisustusvinkkinä suosittelen piipahtamista ihanaan sisustuskauppaan Sisustus Satiiniin joka sijaitseen Jyväskylän keskustassa, Vapaudenkatu 57. Ystävälliset myyjät tavoitat numerosta: 050 329 0860. Ihanaan verkkokauppaan pääset tästä


Syksyisen arvonnan palkintoina ovat Payot-tuote pussukka ja Sisustus Satiinin harmaa Riviera Maison - keittiöpyyhe. 

Arvonnan säännöt:

Jokainen kirjautunut lukijani tai kirjautuva lukija saa yhden arvan kommentoimalla: mikä sinusta on tärkeintä hoidon onnistumisen kannalta (mitä odotat asiakkaana)?

*arvontapalkinnot blogiyhteistyönä*

Pakkasterveisin,
 Sanna

14 kommenttia:

 1. Arvonta suoritetaan pe 16.10 klo: 21:00!

  VastaaPoista
 2. Ihana hemmottelu sinulla ollut :) Mielestäni hoidossa on tärkeää levollinen ympäristö ja tunnelma joka kruunaa itse hoidon ♥

  VastaaPoista
 3. Olen huomannut että mikäli satun hieman "torkahtamaan" olen saanut juuri sitä lisuketta mitä kaipailenkin :) Eli rauhallinen , harmooninen tila... Tuoksut , valot , rauhallinen kosmetologi... Tosin noista kerroista onkin jo tuhottomasti aikaa! Mukana tässä mieltäylentävässä arvonnassa :)
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oot sää vaan niin ihana kirjoittelija<3 Itse arvostan ympäristöä ja kiireettömyyttä sekä hyviä tuotteita.

  VastaaPoista
 5. Arvostan itse tietysti sitä, että hoidon tuloksen huomaisi jo heti hoidon päätyttyä, mutta myös ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta on tärkeää.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Rauhallinen, tunnelmallinen ympäristö, jossa voi rentoutua. Myös asiansa osaava ja jokaisen asiakkaansa yksilöllisesti ottava henkilökunta on korvaamaton.
  Juuri lukijaksesi liittynyt.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Rauhallinen, rentouttava ympäristö ja tunnelma. Ammattitaitoinen kosmetologi. Parasta jos on niin rentoutunut, että vaipuu pienille torkuille hoidon aikana! :)

  VastaaPoista
 8. Marilla on niin ihana käydä hoidoissa.Tunnelma rauhallinen ja miellytävä.lopputulos aivan mahtava.

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa!kiva olisi itsekin päästä kasvohoitoon:)

  VastaaPoista
 10. Mukana arvonnassa.
  Parasta on se mahtava rentoutunut olo. Rauhallisuus ja hyvä tunnelma. Se kun pysähtyy nauttimaan vaan siitä hetkestä ja hyvästä olosta.
  Tämä hoitopaikka on ehdottomasti käytävä testaamassa:)

  VastaaPoista
 11. Voih, oletpa ihanaan hemmotteluhoitoon päässyt ♡ Tärkeintä hoidon onnistumisen kannalta on rauhallisuus, kiireettömyys ja ammattitaito!  VastaaPoista