28. syyskuuta 2015

Marsalaa ja tapettihaaveilua

Vapaapäivä ja se on tullut enemmän kun tarpeeseen. Aamusta piipahdimme lasten kanssa kaverini luona kauniissa, vanhassa rintamamiestalossa mutta harmikseni unohdin kameran kotiin. Miksi vapaapäivänä tekee itselleen to do-listaa. Miksi? Siksi ettei vaan ole sellainen tyyppi joka vaan osasi olla ja lorvia. Miksi en osaa. Haluaisin osata. Tänään on kuitenkin otettava ilta rauhallisesti koska kurkku tuntuu karhealta..nautin siitä että voin talsia paljain jaloin sekä nukkua ilman sukkia, siksi kai kurkku oireilee. Puuh.

Syksy. Mikä ihana tekosyy poltella kynttilöitä. Kynttilät palaa satoi tai paistoi, ainakin vapaapäivisin.

Syksyn ehdoton lemppariväri vaatetuksessa on Marsala, tummapunaviini. HenkkaMakelle oli tullut Marsalan sävyisiä t-paitoja. T-paidat ovat Divided-mallistoa ja kangas on laadukasta (ei nyppäänny tai venähdä pesussa) ja hinta 4,99€.

Piristävän syksylookin, Marsalan voi taikoa huulille Lumenen huulipunalla 70, Dawning eli kuulaus. Huultenrajaukseksi sävy 14 jos haluat hieman punaisemman sävyn. Rajauksella nmr: 15 taas saat tummemman Marsalan huulillesi.

Haaveilen kovasti eteiseen TAPETTITALON kestikievari tapettia. Meillä on iso eteinen ja yleisilmeeltään se on valkoinen. Tällä kestikievarilla ilmettä saisi hieman pehmeämmäksi ja kodikkaammaksi.
Syksyterveisin, 

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti