24. lokakuuta 2015

Pimeyteen pieniä piristyksiä!

Syksy ja pimeys tuli kyllä niin varoittamatta. Onneksi töissä saa olla kirkasvalohoidossa koska valaistus on todella kirkas. Ulkona on kyllä ihan sysipimeää koska asumme täällä maalla..terassille jätimme paviljongin rungon talveksi ja siihen olikin kiva viritellä pallovalot. Nyt vaan tuplana D-vitamiineja ja miettiä kaikkia pieniä arjen piristyksiä! 

Kävin pikaisesti Clas Ohlsonilla hakemassa pumppupullon suihkuun mihin voin täyttää suihkusaippuan (rakastan pumppupulloja). Astuessani kauppaan Joulu oli saapunut, upeine valoineen ja joulupalloineen. Clasulla on kaikkea tarpeellista edulliseen hintaan. Mukaan tarttui muutama rulla jouluisia papereita. Toki värikkäitäkin aion ostaa mutta nämä olivat yksinkertaisin kauniita.

Kuvioservetit lähtivät oitis mukaani. Jos saisin valita uudet lattialaatat alakerran vessaan niin niissä olisivat servetin kaltaiset kuvioinnit. Monissa vanhoissa taloissa näkee tälläisiä kuvioita laatoissa ja ne ovat hurmaavia.

Servettien lisäksi lähti mukaan myös keittiöpyyhkeitä. Eniten minua viehätti vohvelikankainen pyyhe.

Vanha-vanto nettikaupasta tulivat uudet piristykset keittiöön. Minttu-kookos käsisaippua keittiön lavuaarin viereen sekä mustikka keittiösuihke. En voisi elää ilman keittiösuiketta tai ylipäätänsä suihkepulloja. On vaan niin nopeaa suihkutella kaikki pinnat puhtaiksi. Toki nämä täytetään jatkossa uusilla aineilla.

Saippuat ovat kotimaisia ja ne ovat tehty Liedossa. Tuotteet eivät sisällä myöskään parabeeneja. *ei ole yhteistyö postaus*
                                                              
Edellä mainitut piristykset eivät olleet kovinkaan värikkäitä mutta kohtahan saa lisätä ripauksen punaista, onhan tänään tasan 2 kk Jouluun! Sain mielenkiintoisen yhteistyön johon liittyy pientä pinta remonttia joten siitä vähän myöhemmin. Yritetään nujertaa tämä syksyn pimeys. Täällä otetaan ilo pimeydestä..poika kirjoitti naapurin tytölle kiitos kirjeen kun sai olla tämän synttäreillä ja kohta lähdetään viemään sitä postilaatikkoon otsalampun valossa, heh.

SannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti