10. huhtikuuta 2015

Ripaus raikasta vihreää & minttua

Huhtikuuta mennään jo kovaa vauhtia eteenpäin ja millään ei malttaisi odottaa että viimeisetkin lumen rippeet sulaisivat terassilta (taidan huomenna lapioida loput pois)! 
Pienen to do-lista olen jo ehtinyt kesää varten tehdä mitä terassia varten täytyy hankkia. Tykätään todella paljon syödä ulkona ja tänä kesänä taion kesäkeittiön/olohuoneen terassille! No joo malttaahhan tässä vielä pitäisi kun etupihakin on vielä paksu lumen vallassa.

Koskaan en ole ollut kodin suhteen mikään väreillä ilottelija. Ihannoin kovasti väri kylläisiä koteja ja välillä itsekkin innostun kokeilemaan enemmän värejä mutta ne saavat minut levottomiksi. Työni puolesta vietän paljon aikaa melussa ja altistun kirkkaille valoille. Haluan että koti on väritykseltään mahdollisimman harmoninen, vaaleat värit rauhoittavat. Kevään korvalla kaipaan kuitenkin värejä ja niitä löytyykin pieninä ripauksina. Enemmänkin pastellin muodossa. Jokin aika sitten ostin tämän Amanda B:n mintunvihreän postilaatikon. Postilaatikko pääsee ilmojen lämmetessä ulos.

Pienestä kamarista hankittuja keittiön piristyksiä. Olen aivan hurahtanut paperipilleihin. Suloista "leivontakapustaa" en voinut jättää liikkeeseen.


Lumenelta on tullut kauppoihin ihanan piristäviä vartalon hoito tuotteita joiden pakkaukset jo itsessään piristävät puhumattakaan ihanan raikkaista tuoksuista Kuivu & Hunaja. Jalkavoide virkistää & viilentää väsyneitä jalkoja.

Koivu & Hunaja linjaan kuuluvat myös suihkugeeli & vartaloemulsio. Todella ihana viedä vaikka ystävälle piristykseksi.

Olemme olleet koko viikon lapsettomia ja kaksin oleminen on tehnyt todella hyvää. Toivoisin että jokainen vanhempi saisi välillä hieman hengähtää ja olla omien ajatusten kanssa. Ensiksi ajattelin että tekisin paljon omia juttuja kun lapset olisivat poissa (siivoilut, ompelukset yms..) Ensimmäisenä päiväna kyllä siivoilin hieman mutta kaikki illat työpäivien jälkeen olen vain lepäillyt. Välillä pitää vaan osata olla. Vaikka ollaan nautittu kahdestaan oleilusta niin silti lapsien kaipuu on kova! Ei sitä vaan enää osaisi olla hiljaisessa talossa jossa olisi tyhjät sängyt.

Onneksi nuput tulevat huomenna kotiin! Kävin ostamassa pojalle suloisen kuu-julisteen sängyn yläpuolelle (mintun värisenä tietenkin).

Nyt vielä huilimaan sohvalle ja lueskelemaan sisustuslehtiä.
Lämpöä ja aurinkoa on luvattu huomiselle (ehkä en joudukkaan lapioimaan terassia)! Ihanaa viikon loppua!

Sanna

2 kommenttia:

  1. Minä rrrrrakastan mintunvihreitä juttuja <3 ihania :) mistä tuo kuu-ukkojuliste on?

    VastaaPoista
  2. Minttu raikastaa kevätkotia 💗 ostettu Harjunpaperista.

    VastaaPoista