1. huhtikuuta 2015

Puput & Cupcake

Onneksi täällä alkaa sairastuvanväki tokenemaan. Itse sain viikko sitten kaamean kurkkukivun jonka seurauksena lähti ääni ja kuume jylläsi useana päivänä. Nyt olo alkaa paranemaan ja huomenna pitäisi jaksaa töihin. Poika reppana on vielä kuumeessa. Jospa päästäisiin pääsiäisenä reissuun (alkaa hieman ahdistamaan tämä kotona kyyhöttäminen)!

Aamulla herätessä tuntui ensimmäistä kertaa viikkoon että jaksoi olla kunnolla ylhäällä. Mietittiin lasten kanssa pääsiäisaskarteluja. Päätittiin mennä tulostamaan pinterestista kivoja Belle & Boo aiheisia kuvia. Näistä saa todella kivoja tauluja lastenhuoneisiin.

Kaunis pieni elämä- blogin Anne vinkkasi kivoista Belle & Boo muffinssivuoista joita pystyi tulostamaan. Suloisia pupuvuokia. Olen jo aikaisemmin maininnut etten ole mikään leipoja koska se ei minua erityisesti kiinnosta. Tänään kuitenkin teki mieli tehdä kipeille lapsille jotain pientä makeaa..

Tylleröinen kuivaharjoittelee..

vähän jauhoja..

..sekoitus

Leivoimme maapähkinävoimuffinsseja. Ovat pääsiäisaiheisia ja sopivat suloisesti tulostamiin vuokiin.


Nam..kyllä maittoi pienelle leipurille!

Ihan parastahan kipeenä oleminen on silloin kun voi olla toisen kanssa lähekkäin. Pieni & niin lämmin käsi joka hoitaa & koskettaa.

Vielä vähän lepäilemään että jaksaa huomenna työt hoitaa.
Lähdemme pääsiäisenä reissuun! Rentouttavaa pääsiäistä & nauttikaa yhdessäolosta!

Sanna

5 kommenttia:

 1. Samoin Teille♥ja aiwan ihanan syötäviä noi sun muffinit;)Nam...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari! Rentouttavia päiviä ❤️ Oli kyllä herkkuja!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista