22. maaliskuuta 2015

Suklaakakkukylpyä & raikasta pyykkiä!

Taas yksi viikko hujahti ohitse. Töissä oli todella kiirettä & iltaisin olo aika poikki. Onneksi vilkkaat lapset pitävät virkeänä ettei vaan kerkeä sohvalle makoilemaan. Ilmat ovat olleet aivan mahtavat, aurinko on paistanut yli viikon taukoamatta (tällä hetkelläkin paistaa aurinko mutta tupruttaa samalla lunta)! On jo niin valmis luopumaan lumista ja hinku ulos kuopsuttamaan maata.

Lauantai aamupäiväkin meni töissä joten illalla  lasten ollessa unilla päätin kaivaa suklaat esille..sain ihanalta ystävältäni ystävänpäivälahjaksi suklaakakun joka voi sujauttaa kylpyveteen.

Sytytin lyhtyyn kynttilän, laskin tassuammeen lähes täyteen vettä ja tiputin suklaapalan kylpyveteen. Talo hiiren hiljainen, vain minä & hurmaavan tuoksuinen kylpyvesi. Kiireinen työviikko unohtui täysin! Kylvyn jälkeen ei ollenkaan tarvinnut laittaa kosteusvoidetta koska iho jäi  kosteutetuksi ja iho tuoksui suklaalle. Ihan liian vähän on itse tullut käytettyä ammetta. Onneksi lapset pääsevät nauttimaan ammeesta useita kertoja viikossa.

Suklaa suhisi & suli hiljalleen kylpyveteen. Meikein nukahdin ammeeseen. Täydellinen kylpynautinto!

Vaikka pääsiäinen ei vielä olekkaan niin laitelin pahviset munat esille lapsia ilahduttamaan. Munat löysin Tokmannilta todella edulliseen hintaan. Näihin on kiva sujautella pääsiäisyllätyksiä..

Munia monissa eri kuoseissa. Mielestäni munat ovat hauskoja & säilyvät pääsiäisestä toiseen.


Tylleröinen katsoi ikkunasta ja hoki: ei vielä mummon muttikkaa. No joo ei ihan vielä pääse mustikkapiirakkaan keräämään mustikoita.

Ihan parasta että tänään pääsee nukkumaan ulkona kuivaneisiin lakanoihin! Rakastan niin ulkona kuivanutta pyykkiä!
KEVÄT TULEE OLETKO SINÄ VALMIS?!

Sanna

2 kommenttia:

  1. Sama täällä! Kuokka ja hanskat polttelee..sulais ees tuo terde ;) pitää vielä nauttia raikkaista lenkkikeleistä!

    VastaaPoista