10. heinäkuuta 2014

Nallikari ja pieniä vesipetoja..

Oiiiiiii loma on par aikaa ja ilmatkin sen mukaiset! Viime viikko vietettiin miehen kanssa kahden keskistä aikaa iltaisin kun lapset olivat mummolassa. Illat hurahtivat ikkunoita pestessä ja muutenkin puuhastellessa omia juttuja. Osattiin kyllä nauttia myös toistemme seurasta. Ihanaa ja virkistävää. Harvoin tälläinen on mahdollista.Saapuessani mummolaan pihaan huomasin mummon ja lasten pötköttelemässä riippukeinussa. Lapset hyppäsivät oitis ja juoksivat minua kohtia. Sitä tunnetta..tuntui että aivan pakahtuu lasten ilosta kun äiti saapuu hakemaan. Tytön oikein kova rutistus sai kyynelee valumaan poskelle. Ihanan hoidon olivat muruset saaneet. Elokuun lopulla lapset menevät uudelleen viikoksi mummolaan koska olemme töissä ja 2kk päiväkodittomuus tekee lapsille hyvää. Kuvatekstiksi sopisi "kumpparit jalkaan ja uimaan"!

Nukuimme yhden yön ja lähdimme ajamaan Ouluun hyvän lapsuudenystäväni luo. Siellä oli varauduttu vilskeesee ja vilinään..Perille päästyä lapsille oli hommattu uima-allas, pallopeli, lentsikka yms..Pääsipä poika( "Jorman" poika kutsui ystäväni miestä Jormaksi) kanssa lentokoneen sisälle. Poika oli todella otettu tästä reissusta ja muisti kertoa sen kaikille joidenka kanssa ollaan reissun jälkeen nähty.

Ystäväni harmoninen ja kaunis koti. Harmi ettei kuvia ei ole enempää. Yllättäin kuvaaminen unohtuu kun lasten kanssa touhuaa. Illalla on sitten jo niin naatti ettei bloggaamista edes jaksa ajatella (helle vie viimeisetkin mehut).

Seuraavana päivänä lähdimme ystäväni kanssa Oulun Nallikariin, meren rannalle. Oulun Eden sijaisee ihan meren tuntumassa Hietasaaressa ja kiven heiton päässä keskustasta. Aivan upea paikka. Hienoin paikka suomessa missä olen uinut. Yllätyin että se oli jopa Kalajokea kivempi. Voin lämpimästi suositella kesälomakohteeksi. Oli meillä kyllä ilmatkin aivan mahtavat!


Tätä pikku vesipetoa ei mennannut vedestä saada pois. Ei ihmekkään kun vesi oli todella lämminta ja nyt sentään puhutaan merimedestä!


Isompi vesipeto se vasta olikin elementissään..oiiii, niin kirkasta vesi oli!
Ihana kesän aloitus! Muutama reissu tiedossa kunhan mieskin jää viikon päästä lomalle, toivotaan että säät jatkuvat. Seuraavaksi kuvia ulkoprojektista..kunhan jaksan muutaman illan puuhastella lasten jo nukkuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti