30. kesäkuuta 2014

Hiljainen talo..

Talo on HILJAINEN. Meinaan meidän kotia. Ei tarkoita että on hiljaista kun kello on 21:00 ja lapset ovat jo nukkumassa. Olemme miehen kanssa ihan kaksin. Lapset ovat minun vanhemmillani koko viikon (lapset lomailevat päiväkodista 2kk ja me jatkamme vielä töitä). On ihan hiljaista. Ollaan vaan ja nautitaan kaksin. Tekee niin hyvää. Kellon ostin kotiin tulo reissulta Kuopion Matkuksen Ikeasta, sille on jo keksitty hyvä paikka ulkoa..laitan kuvia tulemaan kunhan ulkoprojekti on valmis.

Mummolaan on vaan niin aina ihan tulla. Vaikka itsekkin asumme maalla niin mummola asustelee ihan pienessä kylässä. Niin rauhallista mutta palvelut lähellä. Viime vuonna valmistunut kuisti on minun ja lasten lemppari paikka. Mummun uusi suloinen hellehattu.

Tylleröinen tykkää katsella ulos kuistin ikkunoista..


Ikean lisäksi Matkuksessa tykkään myös piipahtaa Tigerissä ja HM HOME kauppa on aina ehdoton suosikkini (harmi kun sitä ei ole Jyväskylässä). Toisaalta ihan hyvä koska muuten sieltä löytyisi joka viikko jotain kivaa..

Moni ajattelee että Tiger kauppa on "säläkauppa". Toki se on sitäkin mutta kun oikein malttaa katsella kaupan kokonaan läpi niin ainahan siltä jotain kivaa "wanhaa ajan henkeen" löytää. Pienit siveltimet on käteviä, varsinkin jos haluaa kirjoittaa maalilla jotakin.

Onneksi löysin vielä näitä posliini mittalusikoita. Toimivat hyvin lasipurnukoissa missä säilytän jauhoja, mausteita..

Paras löytö Tigeristä oli ehdottomasti Bambu hammasharjat. Hintaa hammasharjoilla oli muutama euro.


Ikealta tarttuu aina mukaan "helminauha kehyksiä", ovat ehdottomia lemppareitani. Näitä löytyy monessa eri koossa. Teen tällä hetkellä kuvakollaasia yläkerran aulatilaan, rakkaimmista kuvista.

Tässä pojan vanha tarhakuva 3 vee. Tarhakuvaksi mielestäni ihanan erilainen!
Työpäiviä on enää neljä. Tuntuu että kesä olisi vasta edessä. Toivotaan että ilmat lämpenisivät. Niin paljon ystäviä mitä pitäisi nähdä!

1 kommentti:

  1. Ihanaa nauttikaaaaaa♡♡ Se on niin kivaa olla välillä kahen, sitten taas ihana kun ne pienet tulee ja tuo äänen taloon! Nyt on taas kiva katella sun kuvia:D Loma loma ja lämmin tulee!

    VastaaPoista