1. kesäkuuta 2014

Lintukoto 16

Alku viikosta kävin haeskelemassa vielä lisää kukansiemeniä kasvimaalle kunnes tämä pönttö kiinnitti katseeni. Meillä ei ole pihapiirissä ollenkaan linnunpönttöjä ja siksi ajattelinkin hankkia sen pikimiten.

Ajattelin maalata lintujen uuden kodin samalla maalilla kun meidänkin koti on. Terrasta kyselin että onko mahdollisemman pientä maalipurkkia (mustaa väriä). Myyjä tiedusteli mitä maalaisin?! "Linnunpöntön kattoa". Sain aika kivan hymyn myyjän kansvoille. Myyjä kehotti ostamaan Prismasta pienoismallien maalauksiin tarkoitettavaa maalia. Purkit ovat söpön kokoisia ja monissä eriväreissä. Maaleilla voi maalailla pieniä sisustusjuttuja, hintaa 2,95€ kpl. Tähän pönttöön on ehdottomasti maalattava talon numero : 16


Ihana viikon loppu. Lauantaina saimme paljon aikaiseksi pihalla, perusnurmikon niitot yms ja kasvimaalla on nyt kaikki kylvettynä! Tämä päivä meni pari jalkahoitoa tehdessä ja omat jalatkin ovat nyt kesäkunnossa.
 Koko perhe otettiin iltapäivätirsat ja se tekikin hyvää. Ilta meni lasten kanssa ulkona kirmaillessa ja uusia pikku projekteja suunniteltaessa. Kesäistä alku viikkoa lukijat! Ihanaa  kun olette jaksaneet käydä lueskelemassa vaikka päivityksiä tulee harvakseltaan nuiden kuvaongelmien takia.

2 kommenttia: