20. toukokuuta 2014

Pupuleikkejä

AURINKO! Vaikkei talvikaan minua ahdista niin tykkään kyllä paljon lämpimästä kesästä! Alkukesästä omakotitalossa riittää aina paljon puuhaa ja se onkin haastavaa kun on kaksi pientä lasta. Lapset on vaan otettava mukaan puuhiin ja töitä on jaettava. Onneksi piha on haravoitu jo aikaa sitten..ensi viikolla laitetaan kasvimaa kuntoon. Sieltä on kiva käydä napsimassa kesän herkkuja sekä kauniita kukkia maljakkoon.

Vaikka tykätäänkin kesällä olla paljon ulkona niin tylleröinen on vielä niin pieni ettei ulkona voi olla tolkuttomiin. Sisällä taapero tykkää paljon leikkiä Mailegin pupuilla. Äitini virkkasi Ripaus tunnelmaa blogin innoittamana mitä ihanimman kantokopan tytön pupuille. Blogissa oli todella hyvä kuva kantokopasta ja äitini tekikin kopan vain kuvan perusteella. Kopasta tuli täydellinen (äiti&tyttö) tykkää. Ihanaa omistaa äiti jolla on taitavat kädet (itsellä nykyään niin hirvittävän vähän aikaa käsitöiihin yms..)! Mielessä kyllä kaikkia pikku prokkiksia. Yksi isompi homma toteuttettava, toivottavasti pääsen sen kimppuun jo kesäkuun alussa. Blogissa siitä myöhemmin..Kantokoppa on todella hyvän kokoinen mihin mahtuu vaikka isompikin nukke päiväunille. Tyttö silittää pupuja, antaa pusuja sekä laittaa sormen huulten lähelle (SHhhhh). On se vaan niin hassua huomata miten tytöillä on hoivavietti verissä jo näin pienenä. Haluan että lapset oppivat arvostamaan käsintehtyjä leluja, ei vaan kaikkea kaupasta hankittua.


Kuvia olisi ollut taas vaikka millä mitalla. Nyt kone latasi kaksi kuvaa..jospa seuraavalla kerralla jopa kolme! Ihanaa alkavaa viikkoa! Nyt nautitaan kesästä, se on TÄSSÄ JA NYT! Grillit pöhisemään ja nauttimaan ulkokukista.

Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti