13. toukokuuta 2014

Niin RAKAS äitienpäivä!

Äitienpäiväaamuna sain torkkua vähän pidempään. Lapset odottivat alhaalla malttamattomina että saisivat antaa lahjansa. Kaksi niin rakasta joiden ansiosta voi itsenä kutsua äidiksi.

Pojan paketista tuli ihana kastelukannu johon hän oli maalannut kukkia, aivan saman värisiä kun äitienpäivä Hortensiakin! Tytöltä tuli suloinen kortti johon oli painettu kädenjälki sekä kirkas lasi johon oli istutettu Gerbera kasvamaan..(jonka ÄITI saa toivottavasti kasvamaan)! Mieheltä sain DKNY:n kellon mitä olin jo jonkun aikaa himoillut. Vaikka pidän koruista ja kelloista niin en osaa niitä vapaa ajalla pitää, mutta onneksi on sellainen työ missä niitä voi käyttää. Todella ihana päivä lasten kanssa. Vaikka välillä onkin rankkaa yhdistää koti ja työ mutta ovat vaan niin rakkaita palleroita. Minulla olisi ollut taas pajon kuvia mutta tämä kone ei halua ladata kun yhden kuvan, arghh!

Ihanaa viikon alkua lukijat! Toivottavasti saan pian koneen kuntoon koska odottaa muutama kiva pieni projekti ja niihin ei yksi kuva riitä.Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti