30. heinäkuuta 2014

"Savusauna"

Kylläpäs kestää taas postailu..touhuillessa menee päivät ja iltapäivät ollaan sisällä hellettä piilossa. Ollaan kyllä nautittu helteistä mutta kohta 4 viikkoa lomaillu ja täällä ei ole satanut juurikaan. Alkaa pihapiiri näivettymään ja kohta tämä naikkonenkin. Onneksi superhelteitä pääsen pakoon töihin. On kyllä ollut todella ihana loma, vaikka missään kaukana ei ollakkaan reissattu..on pitänyt nähdä paljon kavereita mutta vain muutamaan olen nähnyt, harmittaa. No mutta ollaan kyllä oltu niiiiiin LOMALLA! Mieheni jatkaa tämän viikon jälkeen lomailua 2 viikkoa ja mummot hoitavat murusia elokuun 2 viimeistä viikkoa.Yhden pienen projektin sain kesälomalla tehtyä ja se oli saunan "stailaus". Niin kauan kun olemme tässä talossa asuneet eli yli 3 vuotta olen halunnut sävyttää saunan harmaaksi, savusaunamaiseksi. Ei ollut ihan iisiä hommaa..aikamoista taiteilua laidekiskojen päällä, keikkuvalla saunajakaralla, kuumasta kelistä puhumattakaan. Aikamoista HOTJOOGAA.
Wanha Harvian kiuas ei ole enää oikein terässään mutta ainakin se näyttää paremmalta harmaata seinää vasten.

Tähän ihanan saunatonttu lämpömittarn olen saanut hyvältä ystävältäni edelliseen kotiimme. Nyt sekin soveltuu kivasti vähän savusaunamaiseen ilmeeseen.

Tältä näytti seinäpaneelit ennen käsittelyä..hyi kuinka kuvassa ne näyttävätkin keltaisilta joita eivät nyt ihan livenä olleet. Pieni muutostyö mutta iso muutos tunnelmaan. Nyt miehen kanssa fiilistelemään..ehkä jokin valkoinen lyhty olisi kiva löytää.

2 kommenttia:

  1. Upea muodonmuutos! Haaveissa on kans käsitellä sauna tuollaiseksi tummaksi. Ehkä joskus... :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tuli paljon "arvokkaamman näköiseksi". Jotenkin kuvitteli että löylytkin oli paremmat :) Nopeesti tuon tekee, mutta suosittelen tekemään sen viileämmillä keleillä! Huoh..tulipa postaukseen kirjoitusvirheitä kun ukkonen alkoi paukkamaan kesken postauksen.

    VastaaPoista