23. maaliskuuta 2014

Veto pois..

Vitsit! Vähän aikaa sitten olin tosi energinen, varsinkin kun lumet sulivat ekan kertaa pois. Nyt olo ihan naatti. Töissä on ollut kyllä kova kuukausi koska tapahtumia on riittänyt viikko toisensa perään. Töiden jälkeen ovat odottaneett kuitenkin aina kotityöt ja lasten kanssa touhut. Tänään minulla oli ainut vapaa! Onneksi sain aamusta puunattua kotia joka oli ihan sikolätti, oikea kaaos. Onneksi hetken vähän puhtaampaa. Kyllä se vaan pitää paikkansa että liikunta piristää. Onneksi minulla on joka sunnuntai jalkapallo johon pääsen lähes aina. Todella tehokasta liikuntaa tunnin verran. Jospa saisi intoa aamuiseen juoksulenkkiinkin.Lauantaina töiden jälkeen oli kaunis ilma ja päätettiin lähteä lasten kanssa kuraleikkeihin! 3 vuotta sitten kesällä muutimme tähän kotiin oli poika 1,5 vuotias. Kesällä kun ulkoilimme niin hänelle oli pakko laittaa tuti suuhun koska koko poski oli täynnä luonnonantimia. Sama homma tytöllä. Tutti on pakko laittaa kun mennään ulos. Kaikki kivet, hiekat ja männykävyt menisivät suuhun. Vaikka töiden jälkeen olin aivan raato niin kyllä lasten ilo piristää kummasti!


Kaikki tavarat vielä vinksin vonksin..

Viikolla siirrettiin tylleröisen huone alas. Miten kiva onkaan leikkiä omassa! Selma pupu taitaa olla yhtä poikki kun talon emäntä. Nyt vaan unelmoimaan kevätkukkasista ja ulkohommista! Kohta ei tarvitse sisällä nököttää!!
Puhtia alkavaan viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Suloinen Nella! Juu, täällä kans on veto poissa...työt uuvuttaa...Onneks kohta on kesä ja uudet kujeet:) Auringon paiste sentään piristää...
    Jaksamisia sinne!

    VastaaPoista
  2. pikkusessa on paljon samaa näköä kun sussa :)

    VastaaPoista