13. maaliskuuta 2014

Nyt tapahtuu..

Aurinko tekee ihmeitä meille kaikille. Mieheni aloitti työt lomautuksen jälkeen ja on ollut todella virkeä. Meillä on ollut muutama pintaremontti jutska vireillä jo pidemmän aikaa..kylpyhuoneen katto on huutanut koristelistoja. Jääkaappi ostettiin taannoin koska entinen pimahti. Entisen jääkaapin tilalle kaavailin uutta säilytyshyllykköä..Kaikkiin pikku projekteihin on nyt hommattu kaikki materiaalit joten ei kun hihat heilumaan. Nyt pitää tehdä sisätiloissa juttuja koska kohta pääsee tekemään pihajuttuja ja sitten ei sisähommat innosta. 


n. 3 vuotta sitten kun muutimme tähän taloon minulla oli selvät sävelet mitä talolta halusin (pintaremontti). Yksi oli kodinhoitohuoneen muutos. Olen aina halunnut pesukoneen yläpuolelle seinäkaapin missä voisi kätevästi säilyttää tarpeellisia tavaroita. Haaveilin wanhasta rengin kaapista mutta ne ovat liian hinnakkaita sekä minulla ei ole tällä hetkellä aikaa bongailla niitä. Olen ostanut tämän IVAR kaapin ikealta. Ivar kaapit on siitä kivoja koska ne voi itse maalata millä sävyllä hyvänsä. Minä käytin Tikkurilan sävyä 1959. Numeronupit ovat Tallinnan tuliaisia.


Ihan kuin kaappi olisi ollut aina tuolla paikalla..

Kaappi on uutena puun värinen joten sen ideana on että jokainen voi sen halutessan maalata tai öljytä. Puupinta imee kylläkin hillittömästi maalia! Todella kätevä hylly moneen eri paikkaan. Haaveilen toista samalaista kaappia keittiöön.

Ihana, aikainen kevät herättää minussa kukkahurmoksen. Haluan kotiini paljon kukia sekä ajatukset leijailevat myös ulkokukka haaveiluna. Täytyy soittaa äidilleni joka on expertti kukka asioissa. Haaveilen kuistin ympärille Hortensijoita.
Pintaremppa jatkuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti