16. maaliskuuta 2014

uuswanha..

Täällä ollaan 3 päivän vapailla, ai että maistuu! Todella piristävää kun kerkee olla lasten kanssa kunnolla, puuhastella jotain pientä ja siinä sivussa urheilla ja vähän lepäilläkkin. Lauantaina koko perhe vierailtiin tuttavaperheen luona. Ihasteltiin heidän uutta kotia ja juhlititin 1 vuotiasta suloista poikaa. Ennen vierailua mies sai laitettua nämä kylppärin kattoon:

Vihdoin kylppärin katossa on listat! Muuttaessa katto oli puun värinen eikä se juurikaan kaivannut listoja mutta kun maalasin katon valkoiseksi, paneleiden raot olivat ruman näköiset. Voitte vaan kuvitella kuinka monta kertaa suihkussa tuijottelin ja toivoin että joku päivä saataisiin aikaiseksi tämäkin pieni projekti. Ei ollut helppoa varsinkaan minun luonteella: heti-kaikki-mulle-just nyt!

Listat hieman pienentää kylppäriä mutta tuo siihen ehdottomasti ryhdikkyyttä, siisteyttä ja vanhaa tyyliä.


Tässä nurkkauksessa oli ennen meidän vanha jääkaappi mutta sen hajotessa hankimme leveämmän Gorenjen jenkkikaapin joka ei koloseen mahtunut (halusimme jääkaapin normi seinälle). Tämä kolonen pitää sisällää 3 vedettävää ritiläkaappiä missä säilytetään leipiä, kuivatavaraa ja kattiloita sekä pannuja. Eilen illalla lasten nukkuessa sudin nopeasti laudat läpikuultavan valkoisiksi ja mies tekin tänään oven paikoilleen. Vitsit että olen onnellinen tästä ovesta. Nyt vain pitäisi löytää tähän täydellinen vedin. Saisi olla minun makuun vaikka ruosteessa tai uusvanha. Saa vinkata!!

Näin ne pienet unelmatkin toteutuu kun jaksaa vaan odottaa..seuraavaksi muutetaan tytön huone  myös alakertaan (tyttö tietenkin nukkuu vielä ylhäällä) mutta kiva jos saisi leikkiä omassa huoneessa (ISOveli alkaa jo närkästyä ku hänen leikkejä mennään sotkemaan..)!
Ihanaa viikon alkua lukijat! Koitetaan vielä jaksaa katella nuita lumia.

-Sanna-

3 kommenttia:

 1. Kiva ovi:) Minä hommaisen samanlaiset oven nupikan kuin äidilläsi on siinä ulko-ovessa. Hyviä vapaita!

  VastaaPoista
 2. Wautsi onpa kiva.Ihanaa kun mies puuhaa tollasia, nekin tarvii inspiraation siinä vaan menee kauemmin kun meillä naisilla!Samaa nimimerkkiä "kaikki nyt just heti"!!!;)

  VastaaPoista
 3. Virve: Jospa löytäsin vanhan rivan jostakin..

  Mari: Super ihanaa kun mies tehny pintaremppaa ja vielä niin innoissaan..

  VastaaPoista