19. marraskuuta 2017

Harmooninen hetki

Taas tämä kiireinen arki meinaa imaista mukaan. Tuntuu ettei mitään muuta kerkeä tekemään kun olemaan töissä ja käydä kotona nukkumassa. Onneksi on kuitenkin kiva työ missä viihyy. 

Marraskuuhun kuuluu onneksi kivoja juttuja kuten Joulun odottaminen ja sen myötä joulukoristeiden kaivaminen kaapeista. Eilen töiden jälkeen lähdettiin koko perheen voimin Kärkkäiselle joka järjesti upean Joulunavauksen ja huikean ilotulituksen.

Tulevana tiistaina ollaan miehen kanssa oltu 20 vuotta yhdessä! Luit oikein, 20 vuotta. Eihän me olla vasta kun 35 vuotiaita. Oltiin ihan teinejä kun alettiin seurustelemaan ja nyt ollaan tässä.

 Ei voi olla kun kiitollinen että elämänmittainen kumppani löytyi jo hyvin varhain. Yhdessä ollaan kuljettu tänne asti ja lähdetään sitä juhlistamaan ensi viikon loppuna Tampereelle. Odotan viikon lopulta kiireetöntä aikaa, paljon naurua. Yhteinen huumori kantaa pitkälle.


Tänään sain ihanan naapurin Marian hetkeksi kylään. Ollaan molemmat vähän "kranssihulluja". Joka vuosi on kerettävä väkertää iso kranssi jonka ympärille on kiva viritellä kirkkaat valot ihastuttamaan ohikulkioita.
Maria on taitava käsistään ja tässä syntyykin heidän kodin katon karjakolmioon suuri kranssi. Kranssit piristävät pimeyden keskellä.

Kranssi lähes valmiina.

Välillä on pidettävä pieni luovatauko. Lämmin glogi, piparit ja joulusuklaat tekivät kaupansa. Vaikka vapaapäivän aikataulu voi monesti olla kiireinen niin silti ystävälle on aikaa järjestettävä edes muutama tunti.




Lumene on lanseerannut ihanaakin ihanamman luomu linjan: Harmonia. Tuotteet sisältävät luonnon raaka-aineita 95-99%. Tuotteissa pääraaka-aineina on suomalainen pakurikääpä & turve.

Pakurikääpä sisältää paljon mineraaleja: magnesiumia, seleeniä, sinkkiä, kuparia ja kalsiumia. Lähdevesi kuljettaa ihollemme näitä mineraaleja koska lähdeveden PH arvo on lähellä ihon omaa ph:ta. Tuotteet sisältävät myös kauraöljyä jota Lumene käyttää yhteistyössä Fazerin kanssa. Kauraöljystä saadaan iholle tärkeitä rasvahappoja esim. 3 & 6. Tuotelinjaan kuuluu: seerumi, kosteusvoide, balsami, turvenaamio, vartalovoide -ja kuorinta sekä aromaattinentuoksukynttilä.

Olen ihan rakastunut tähän turvenaamioon, se on ehdottomasti lemppari tuotteistani saunaan. Paksuhko kerros pehmeisiin löylyihin ja harmooninen saunahetki on taattu.   

Koti virittäytyy Joulun odotukseen & joulutähdet valtaavat kodin.

Sohvalle oli ihana nukahtaa päiväunille.
Sinulla on upea mahdollisuus voittaa Lumenen Harmonia linjan vartalovoide & turvenaamio.

1. Olemalla kirjautunut blogini lukija & kommentoimalla mikä on sinun harmooninen hetki kiireen keskellä.
2. Kirjautumalla blogini lukijaksi ja kommentoimalla mikä on sinun harmoonin hetki kiireen keskellä.
3. Kirjoitathan kommenkin perään s-postiosoitteesi että voin ottaa sinuun yhteyttä jos arpaonni on myötä.
4. Arvonta aikaa on pe 1.12 klo: 21:00 asti.
5. Instagramissa: wanharakkaus, sinulla on mahdollisuus tuplata voittosi.

Onnea arvontaan!

yhteistyössä Lumenen kanssa

-Sanna-


10 kommenttia:

  1. Saunominen :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Kirjan lukeminen, kun muu perhe nukkuu jo.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  3. Tv-sarjojen katsominen. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Sauna tai lämmin pitkä suihku tai kirjan lukeminen yksin hiljaisessa kodissa. han.nystrom@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Rentouttava saunahetki kynttilän valossa😍

    VastaaPoista
  6. Saunominen tai käsitöihin uppoutuminen... :)
    helena.johanna777@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Minun harmooninen hetkeni on illalla kaikessa hiljaisuudessa sytyttää kynttilöitä, nauttia siitä hetkestä, sekä pienistä ihmeellisistä asioista :-)

    - Janette S.

    VastaaPoista
  8. Saunominen ja aamukahvi <3
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  9. Sauna ja lasillinen viiniä sohvan nurkassa kynttilöiden liekkien lepatusta katsellen! khrkin@gmail.com

    VastaaPoista