12. syyskuuta 2015

Ihanaakin ihanammat Pompit

Iiks, aikaa on taas kulunut enkä ole saanut raahattua itseäni tänne työhuoneeseen pöytäkoneen ääreen vaikka kuinka olen halunnut. Otan kyllä itseäni niskasta kiinni ja tulen päivittämään kuulumisia hieman rivakammalla tahdilla.Tämä viikko on ollut ihan hullua kiitämistä töissä ja koko viikkoon on mahtunut kaikenlaista tunteiden sekamelskaa. Onneksi tämä viikko on kohta ohi ja ensi viikolla saa huilailla hieman enemmän. Piristykseksi eilen saapui Pomp de luxin ihanuudet postiin ja hain ne oitis töiden jälkeen. 

Muutama viikko sitten tupa täyttyi ihanista ystävistä ja pääsimme taas hypistelemään kauniita Pomp de luxin lastenvaatteita. Pitää kyllä sanoa että taas tämä kausi yllätti positiivisesti. Rekit pursusivat toinen toistaan ihanimpia vaatteita. Jokaista olisin voinut valita yhden kappaleen. Pidän pomppien vaatteista koska leikkaukset ovat kauniita, värit pehmeitä (rrraaakastan vanhaa roosaa) sekä vaatteet sopivat myös päiväkotiin. Ensimmäisen kerran kun selailin kuvastoa netistä ajattelin että olisivatko vaatteet vain juhlakäyttöön. Nämä vaatteet on ehdottomasti nähtävä livenä.

Pompin vaateita pystyt selailemaan kuvastosta (pomp de luxin omilta sivuilta) mutta ehdottomasti suosittelen pitämään kutsut tai menemään avoimiin kutsuihin, livenä vaatteet pääsevät edukseen. Monesti kuvastosta korostuu tyttöjen vaatteet mutta livenä poikienkin vaatteet ovat hurmaavia. Meidän poitsu 5 vee valitsi tämän suloisen örkkipaidan itselleen. Tuote on niin lämmin ja pehmeä. Voisin vaikka haluta tälläisen itselle. Kumpa pian Pomppi tekisi muutaman vaatekappaleen myös naisille.

Sukkahousut ovat erittäin pehmeitä ja kestäviä.

Monet saattavat ajatella että vaatteet ovat hinnakkaita mutta eivät ne oikeasti ole. Tämäkin Tunika/mekko menee meidän tytöllä ensin pitkään mekkona ja sitten tunikana. Vanhan roosan lisäksi halusin harmaata, alle sopii kivasti molemmat sukkikiset jotka ylhäällä vilahti.


Jotta värit eivät olisi pelkkää roosaa, harmaata ja tummansinistä halusin valkata mukaan myös tämän tunika/mekon. Alla on pompin suosittu trikoopaita. Trikoopaidat ovat todella pehmoisia ja hyvän mallisia. Sopii hyvin meidän tytölle joka on hoikka.


Lempparit talvelle ovat nämä "simply love" mekot. En osannut päättää kumman värin valitsisin, roosan vai tummansinisen. Päätin ottaa molemmat. Parasta näissä vaatteissa on mix & match!! Kaikki värit ja mallit sopivat toisiinsa.


Pitkään mietin hommaisinko tytölle jumpsuitin. En voinut vastustaa tätä ihanuutta, koska saa vielä fiilistellä tälläistä pienen tytön unelmavaatetta.

Voi kuinka sitä vaan voisi elää "pilvilinnoissa" ja olla murehtimatta mistään. Olen mielestäni optimisti ja elämä pääsääntöisesti hymyilee. Ympärillä on todella paljon ihania ystäviä (joita näkee kylläkin liian harvoin) ja mahtava perhe (isä ja äiti, jotka asuvat liian kaukana, mutta onneksi näen heidät huomenna). Myös Ihana sisko asuu kaukana. Puhumattakaan omasta miehestä ja lapsista (kaikki mistä olen aina unelmoinut). Anopista joka auttaa aina kun mahdollista. Suurimmaksi osaksi lähellä on paljon hyvää. On myös erittäin surullista ollut huomata että on ihmisiä jotka vievät sinulta kaiken energian:  piittaamatta toisten tunteista ja ajattelemalla vain omaa parastaan, saati miettimättä seurauksia. Jotenkin vain jaksan uskoa että sellaisille ihmisille itsekkyys osuu omaan nilkkaan. Kohta onneksi uusi viikko ja motto: Keep Calm And Carry On. 


Onneksi murheet voi hukuttaa tassuammeeseen.
Rentouttavaa viikon loppua ja parempaa uutta viikkoa! Pian tulossa blogiin arvontaa..

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti