30. heinäkuuta 2015

Terassin uudistunut ilme

Viimeisiä lomapäiviä vietellään vaihtelevassa ilmassa, välillä sataa ja paistaa mutta eipä se menoa haittaa kun on loma. Tänä kesänä ei suunniteltu ulos mitään kummempia projekteja. Onneksi viime kesänä tuli maalattua puuliiteri talonväriseksi (tämä vuonna olisi ollut mahdoton maalata sateiden takia). Joka kesä ulkona jotain kuitenkin täytyy tehdä, joten terassi sai uutta ilmettä.

Illasta oli pakko räpsiä kuvia koska outo valoilmiö ilmaantui taivaalle, aurinko! Sininen taivas talon yllä.

Tässä alkukesän terassikuva missä lattia vielä käsittelemätön. Pidin kovasti  patinoituneesta pinnasta koska se oli kauniisti harmaantunut. Tänä kesänä lattia oli kuitenkin käsiteltävä koska se alkoi jo hieman tikkuuntumaan. Terassin rakentamisesta on kulunut jo neljä vuotta.

Uusi ja vanha pinta..Mietittiin pitkään millä sävyllä lattia öljyttäisiin. Pelkkä kirkas oli ensimmäisenä mielessä mutta pelättiin että luonnollinen harmaus muuttaisi pinnan liian uuden näköiseksi. Onneksi päädyimme Eskaron terassi/kalusteöljyyn, väri KELO. Ainakin Terrat myyvät kyseistä öljyä.

Aluksi pelkäsin että lattiasta tulisi liian synkkä mutta se sopikin kivasti vaalean talon kanssa, antaen ryhtiä koko terassille. Kaiteetkin tuntuvat nyt valkoisemmilta.

Rentoutumispaikalle ei ole ollut tunkua..jospa elokuun iltoina tuonne pääsisi istuskelemaan kera sisustuslehtien.

Onneksi illasta paistoi lämpimästi joten lähdettiin rannalle uiskeltelemaan. Tylleröinen 2 vee viihtyy kovasti rannalla "kuppikakkujen kanssa".
Nautitaan nyt satoi tai paistoi!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti