1. tammikuuta 2015

Unelma nimeltä tassuamme

UUSI VUOSI, 2015! Tuntuu hurjalta miten aika menee nopeasti, lapsien kasvaessa siihen havahtuu. Vastahan 2 vuotta sitten olin sairaalassa kun tylleröinen syntyi 29.12.12. Nyt se on jo aikamoinen viikari joka pistää isoveljen kuriin. Uusi vuosi vietetiin rauhallisissa merkeissä. Kävimme ajelemassa Jyväskylässä ja ihastelimme raketteja. Omia pieniä "pommeja" ammuttiin pihalla, hyvää ruokaa ja koko perheen lastenleffa.


Unelmiahan pitää olla & tällä tytöllä niitä riittääkin sitten mitä tähän kotiin tulee! Reilu 3, 5 vuotta sitten kun muutimme tähän taloon, ihastuin kovasti kylpyhuoneeseen joka oli iso. Edellisessä kodissakin oli hyvän kokoinen kylpytila mutta ammetta sinne ei pystynyt mahduttamaan. Kylpyhuoneen muutostöitä olemme tehneet jonkun verran: kaakelimaalausta, kattopaneelin maalausta, saumojen & silikonien vaihto sekä kattolistat. Myös suihkun hana vaihdettu wanhan ajan kylmä/kuuma malliseksi.

Koivun väriset ovet maalattu.

Tässä se nyt vihdoin on. Tassuamme. Onneksi suihkussa mahtuu hyvin olemaan vaikka amme onkin täysimittainen tassuammeeksi.

Kylpyhuoneessa meillä ei ole koskaan ollut mitään kunnollista säilytystilaa kosmetiikalla joten ostin Ikealta tämän harmaan "teräskärryn". Kärryyn mahtuu paljon purkkeja & purnukoita ja tietenkin lyhty luomaan tunnelmaa.

illan tunnelmakuvia..


Joulupukilta sain lahjaksi hurmaavan tuoksuisen kylpypommin. Lapset saivat myös raikkaan tuoksuista kylpyvaahtoa.

Ammetta haaveillessa ostin kesällä Philosophyn kanelin tuoksuisen kylpyvaahdon. Valitettavasti en ole itse kerennyt kun yhdesti ammeeseen mutta lapset nauttivat siitäkin edestä. Lapset viihtyvät kovasti myös kynttilänvalossa pulikoimisesta (kehen lie tulleet)! :)

Enää tämä ei ole meidän ainut amme..

Pienen kamarin Maileg arvonnan voittajalta en saanut mitään yhteystietoja pyynnöistä huolimatta joten suoritin arvonnan uudelleen & voittaja on IDA! Onnea kovasti voittajalle!
Ihanaa uutta vuotta 2015 kaikille lukijoilleni. Haaveillahhan aina pitää & vaikka tuntuu että niiden toteutuminen kestää aina pitkään mutta sitten kun haaveet toteutuu on se aina sitäkin ihanampaa! 

Sanna

2 kommenttia:

  1. Oi ihana juttu kun haave toteutui! Ja tuo amme on kyllä ihana! <3

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä tosi onnellinen tuosta ammeesta! Jos joku ilta kerkeisin sinne rentoutumaan!

    VastaaPoista