2. joulukuuta 2014

LUUKKU 2

Joulukuun toinen! Päivät kiitävät kovalla vauhdilla, tuntuu ettei tahdo mukana pysyä..aamut ovat todella pimeitä illasta puhumattakaan. Onneksi töissä saa olla todella kirkkaissa valoissa vähän niin kuin "kirkasvalolampun" alla koko päivän. Nyt saisi jo LUNTA tupruttaa.

Vaikka omistamme pihavalot ja talo pystytään valaisemaan joka puolelta niin kaipasin lisää valoa takapihalle. Tein viime vuonnakin kuusenhavuista ison kranssin (ystäväni Marian) inspiroimana. Kranssi on todella helppo tehdä. Tarvitset kuusen oksia & alaoksia joissa valvemmat oksat (runko). Ohutta rautalankaa. Lopuksi ledivalot ulkokäyttöön. En tee koskaan valmista kehikkoa vaan otan kuusen alaoksia (missä valvemmat oksat). Taivuttelen oksat ympyräksi ja lisäilen havuja. Kranssi on todella helppo valmistaa ja on ihana tulijainen,Kun sain lapset vietyä hoitoon kiiruhdin kotiin paketoimaan muutamaa lahjaa..

Kuvateksti: "Olen löytänyt vähän erilaisia piparkakkumuotteja: pupuja, bambeja..Joku ilta täytyy tehdä taikina & lasten kanssa koristella hauskat eläinhahmot".

Kuvateksti: " Tämän hauskan kortin olen saanut siskoltani ja olen tehnyt siitä taulun. Pitäisiköhän joka päivä syödä yksi muna että pysyisi pirteämpänä?!

Kun aamulla herätään niin onhan satanut lunta?!

1 kommentti:

  1. Kivannäköinen kranssi. Luontoretkemme ennen kranssin valmistamista oli hauska, naurua riitti :-) Mun sydänkranssi on parvekkeella valaisemassa ohikulkevien matkaa :-)

    VastaaPoista