28. lokakuuta 2014

Pitkä viikon loppu

Pitkä viikon loppu takana, ihana sellainen. Lauantaina matkasimme koko perhe Sipooseen viettämään ystäviemme lapsen kastajaisia. Saimme mieheni kanssa kunnian olla pienen tylleröisen kummeja. 

Niin pieni ja viaton tyttö oli. Nuuh, sitä vauvan tuoksua.

Meidän tyttö-rusettitukka nautti kyläpaikan uusista leluista ja löysi myös uusia kavereita..

Poika piti siitä että lähdettiin pitkälle kyläilymatkalle..


Tytölle löysin H&M:ltä kivan Vintage-tyyppisen mekon mikä menee myös joulujuhlissa. Hempeä rusettipinni lähti myös koristamaan tylleröisen kutreja.

Sunnuntai aamupäivästä saimme vieraaksi minun vanhenpani. Oli jo vierähtänyt tovi kun he kävivät viimeksi kylässä..


Sain äidiltäni tulijaiseksi himoitsemani Happy ligts-valot ja ne passasivatkin ihanasti keittiön pienemmän ikkunan viereen. Happy lights valot antavat sopivasti tunnelmaa iltapuuhasteluihin.

Piristykseksi sain myös kanervan jonka halusin ehdottomasti jäävän sisälle tuomaan syksyn tuntua. Kaiken lisäksi äitini pesi kaikki ikkunani sisältä, välistä sekä ulkoa! Vitsit miten helpottaa kun joku tekee nuin ison homman puolestani. Tykkään kyllä itsekkin ikkunan puunauksesta( kunhan vaan saan inspiksen) mutta olihan se kiva saada apua näin isossa hommassa. Olen kyllä kiitollinen vanhemmistani että saadaan heiltä apua vaikka asuvatkin kaukana meistä. Maanantaina suuntasimme elokuviin: Mielensä pahoittaja. Suosittelen lämpimästi elokuvaa. Suomalaista elämää höystettynä huumorilla. Elokuvan jälkeen suuntasimme vielä kaksin syömään. Ai että teki hyvää.

Tänään illasta hiljennyin polttelemaan kynttilöitä Rautavaaralla menehtyneiden lasten muistoksi. Kamala tapahtuma mitä oma mieli ei voi käsittää. Ehkä tämä koskettaa vielä siksi niin paljon että itsellä on ihan samanikäiset lapset jotka turmassa menehtyivät. Mieleen hiipii vaan kysymyksiä: Miksi niin pienet, viattomat joutuvat kokemaan jotain nuin kamalaa.!? Ihan turhaa. Miten tämä kaikki olisi ollut estettävissä?

Onneksi lapset ovat nyt paljon paremmassa paikassa, heidän on niin hyvä olla.
Voimia jokaisen arkeen. Huolehditaanhan läheisistämme ja kysytään miten menee ja voiko olla jotenkin avuksi. Varmasti meidän kaikkien voimat joskus hiipuvat ja tarvitsemme toistemme apua. Muistetaan myös rohkeasti ottaa apua vastaan!

Sanna

1 kommentti: