14. joulukuuta 2013

LUUKKU 14

Oi voi, tämä päivä ei mennyt ihan kuin Strömsöössä! Innoissani lähdin aamulla töihin ja vähän ennen töiden alkua pukukopissa ylävatsaani tuli todella outo kipu (samaan kohtaa mistä minulta operoitiin sappi 3kk sitten). Ei auttanut kun lähteä sairaalaan. Operoivan kirurgin mielestä se saattoi olla pieni sappikohtaus. Juupa joo eli mulle voi tosiaan tulla sappikohtauksia vaikka koko sappi olisikin poistettu. Ai että nyt sapettaa! No mut pääsin kotiin ja mikä parasta, lasten luo.Sain joulupukilta etukäteen joululahjan. Kauniin, valkoisen joulukuusen. Olen kovin perinteinen koristeiden kanssa ja pidän vihreästä kuusesta. Nyt tuvassa komeille valkoinen kuusi joka näyttää luonnossa erittäin kivalta. Olen piilottanut joulukuusen koristeet (köyhänhopeat, pentikin suloiset piparkakkukoristeet) niin hyvään paikkaan etten löydä niitä mistään. Onneksi poika riensi apuun ja koristeli innoissaan kuusta ja lauloi: Kulkuset, kulkuset..

Pupu perhe pääsi jouluiselle metsäretkelle..


Poika Rrrrrrrakastaa merirosvojuttuja ja aikoo isona ryhtyä merirosvoksi (olisikohan nuita töitä lama aikana tarjolla)? Nyt kuusessa komeilee sitten kapteenin koukunkoukku.

...unohtamatta poliisin käsirautoja. Kuusi näyttää erittäin kivalta ja mietin että jaksanko edes ryhtyä kuusen koristeiden etsimiseen. 
Rentouttavaaa viikon loppua kaikille!

1 kommentti: