6. tammikuuta 2016

Loppu -ja alkuvuoden tohinoita

Joulun vietimme mummolassa (minun lapsuudenkodissa) Pohjois-Savossa. Oli ihanan tunnelmallista saapua mummolaan koska lumipeite valaisi maisemat.

Mummo oli taikonut ulos satumaisen tunnelman. Joulufiilis oli taattu.

Wanhat luistimeni on päätynyt ulos joulukoristeiksi.Jouluamme tuli ihastuttamaan tietenkin Joulupukki. Poika auttoi pukkia pitelemään tämän keppiä sillä välin kun pukki laski lahjakassit maahan.

Pukki oli oikein mainio. Osasi ottaa lapset hyvin huomioon ja eikä aikuisetkaan jääneet ilman lahjoja. Kyllä Joulupukki toi itsellekkin muistot omista lapsuuden Jouluista.
Uusi vuosi vastaan otettiin omalla perheellä. Pojat paukuttelivat pommeja pihassa ja tietenkin me tytöt pelättiin. Kävimme myös katsomassa ison ilotulituksen lähimmässä kaupungissa. Viime vuosi oli tasaisen onnellinen ja siitä saakin olla kovin kiitollinen. Uutta vuotta vastaan otamme nöyränä ja odotamme innolla mitä se ikinä tuokin tullessaan.

Joulun jälkeen meidän pikku tirpukka täytti 3 vuotta! Lahjaksi tyttö sai Frozeneista tutun Elsan.

Tylleröisen ainut Joululahjatoive oli pukilta Frozen syttärit joita pääsimme juhlimaan viime sunnuntaina. Asuna H&M t-paita ja Elsa koru sekä Lindexin tyllihame.

Sunnuntai aamuna alkoi Frozen teeman mukaisesti ulkonakin pakkastaa ja sataa hiljalleen lunta. Tunnelma ulkona oli teeman mukainen. Virittelin keittiönpöydälle kylmänsävyiset jouluvalot, hopeine palloineen. Frofen kuvia löytyi kivasti Pinterestistä josta niitä tulostelin juomapulloihin. Jääjuomana oli vissyä ja Seven up juomaa jonka värjäsin teeman mukaan sinisellä elintarvikevärillä.

Juhlien huipennukseksi oli lasten mieleinen kalastuspeli jossa jokaiselle vieraalle oli pieni lahjapussukka.

Frozen teeman mukaiset oli lahjatkin ja tyttö tietenkin kovin innoissaan.

Tänään pakkanen paukkuin kolmenkymmennen kieppeillä koko päivän.

Talo paukahteli pakkasen kanssa kilpaa.

Vein koko päiväksi petivaatteet ulos tuultumaan. Miten ihana tuoksu niistä voikaan tulla.

Aurinkokin paistoi kauniisti ja talvinen luonto näyttäytyi kauneimmillaan. Uskaltauduttiin ystävän kanssa ulos lenkkeilemään. Nautin kyllä pakkaskeleistä (tosin -30* on hieman liikaa)  ja se johtuukin varmaan siitä että olen syntynyt tammikuun alussa. Huomenna loppiaisen jälkeen sitten taas vanhennutaan mutta se ei haittaa koska olen juuri parhaassa iässä.

Parasta mahdollista Uutta Vuotta kaikille lukijoilleni. Pian blogissa alkuvuoden ensimmäinen arvonta.

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti