29. tammikuuta 2016

Arvontamuistutus ja makoilua!Täällä makoillaan viidettä päivää jalka koholla. Viime sunnuntaina sattui jalkapallossa haaveri ja satutin nilkkani pahasti. Jalka on turvonnut eikä kestä juurikaan olla normaalissa asennossa alaspäin. Keppien avulla liikutaan.

Innostuin sängystä kuvailemaan..
Jos pitää etsiä positiivista tästä makoilusta niin en pysty siivoamaan! Tykkään että koti on aina järjestyksessä, ainakin melkein ja nyt se ei ole sitä..

Eilen piristykseksi postipatet (ihanat naapurit ovat tuoneet minulle joka päivä postit) toivat minulle Unelmien Talo & Koti -lehden. Ihanan piristävää kun kevät on tulossa!

Eurokankaan Facebook-sivuilta lainattu kuva missä Pantone esittelee kevään/kesän 2016 trendisävyt. Kauniin hempeän vaalenapunaista (itse tykkään hieman enemmän vielä vanhasta roosasta) & sireenin sininen.

Viime keväänä ompelin torkkupeiton joka on näköjään tälle keväälle passeli sävy. En sisusta trendivärin mukaan mutta nyt keväälle viehätys on kyllä ollut tässä sireenin sinisessä. Tyynyihin haaveilen vanhahtavan roosasta. Nyt kun makoilen päivät on ihana haaveilla kaikesta kotiin liittyvästä. Keväällä toteutetaan miehen kanssa pientä remppaa, siitä myöhemmin lisää.

Vielä ennättää osallistua upen Lumenen Mystic Mascaran arvontaan, aikaa on siis osallistua pe 29.2 eli tämän päivän 21:00 saakka! Joten käy jättämässä viesti edelliseen postaukseen! Arvon 3 kpl Mascaroita. Onnea arvontaan. Illalla julkaisen voittajat.

 Aurinkoista päivää lukijat, täällä Keski-Suomessa aurinko paistaa kauniisti ja se piristääkin potilasta!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti