4. lokakuuta 2014

Pieni kamari täynnä taikaa

Vaikka tiedän ettei tätä pitäisi sanoa ääneen tai saati sitten kirjoittaa tänne niin kyllä se JOULU vaan alkaa pyöriä mielessä. Olen ehdottomasti jouluihminen. Alan laittelemaan joulukotia marraskuun alkupuolella..Nyt mielessä pyörivät joululahjat. On viisasta hankkia jo etukäteen muutama lahja ettei rahanmeno koidu tuskaiseksi juuri joulun kynnyksellä. Silläpä suuntasin muutama viikko sitten lempi kauppaani Pieneen kamariin.Pieni Kamari sijaitsee Jyväskylän keskustassa, Kilpisenkatu 9:ssä (kilpisenkadun ja yliopistonkadun risteyksessä, wanhassa kivijalkaliiketilassa).  Kauppa on toiminut vuodesta 1992 ja tarjonnut "elämyksiä pienille ja pieniä elämyksiä suurille". Ihanan puodin omistaa herttainen Annukka.

Näyteikkunoita ei voi olla huomaamatta, se pursuilee mitä ihanimpia tavaroita.


Suloisia salkkuja löytyy eri kokoisiana ja ovat varmasti mieleen kaikenikäisille lapsille. Salkuilla on mukava leikkiä ja niissä säilyttää omia aarteita.

Nämä hattulootat ovat minun lemppareitani. Näissä on kätevä säilyttää tavaroita somasti. Olenkin hankkinut näitä pienestä kamarista muutaman kappaleen. Meillä näissä säilytetään pipoja & hanskoja. Askarteluvälineille myös oiva säilytyspaikka. Pikkuautoille..kaikille pienille esineille mitä ei koko ajan jaksa katsella.

Oiiii ja voi kun näin tämän nurkkauksen..tässä kaikkea suloista mitä tylleröisen huoneeseen haluaisin. Vasemmalla alahyllyllä komeilee pieni pupunen. Ostin tytölleni pupun ja pojalleni oravan yölampuiksi. Lamput toimivat pienellä paristolla. Lapset olivat lampuista haltioissaan. Pupu lamppuja löytyy ainakin kolmessa eri koossa. Pidän kovasti myös Belle & Boo leluista. Pienessä kamarissa on niistä hyvä valokoima. Kuvan ylähyllyltä löytyy soma astiasto joka on melamiinia sekä peltinen "possupankki" kaunilla Bella & Boo kuvituksella.


Pienessä kamarissa on kolme pientä huonetta ja tässä niistä suurin. Kauppa on usein täynnä mutta asiakkaat ovat hyväntuulisia ja siellä käy aika hyvin sananlasku "sopu sijaa antaa"!


Olen aina tykännyt kovasti Mailegin pupuista, possuista, nisseistä ja niitä onkin aikalailla tullut ostettua pienstä kamarista jossa on niitä hyvä valokoima.

Pöllö sulostuttaa asiakkaita..

Kaunis Mailegin rautasänky!

Kamari ei ole suunnattu vain lapsille, pitkin kammaria on monen aikuiseen makuun somistus tavaraa. Tauluja, kortteja, julisteita..


Ihania sydämiä vaikka tuparilahjaksi.

Mummi ja minä pesuaineita jotka ovat egologisia. Nuppeja ja koukkuja hyvä valikoima.

Pojille löytyy paljon teemaleluja. Uljas ritarilinna vaikka seinälle kiinnitettäväksi. Poika täyttää vuoden alkupuolella 5 vuotta ja hän haluaa synttäriteemaksi: RITARI. Tämä olisi oiva joululahja vaikkapa sängyn viereen seinälle. Ritarileikkejä ennen untemaille monoa..

Merirosvoja..

Petteri kaniinista molemmat lapset pitävät myös. Pienistä kamarista löytyvät kestävät ruokailuastiat perheen pienimmille.


Puiset leivokset ja kakut ovat kauniita ja kestäviä. Ihanan leivänpaahtimen hankin tytölle pukinkonttiin.


Shoppailun lopuksi voi nauttia makeita tikkareita jotka ovat säilyvät somasti lasipurnukoissa.
Jos et pääse Pieneen kamariin paikan päälle niin nettipuoti palvelee sinua. Nettipuotiin pääset tästä.

* Yhteistyöpostaus *

Sanna

3 kommenttia:

  1. On tuo kyllä niin ihku kauppa♥ Täytynee kyllä pukinkonttii jotai käydä kattoos;)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea ihanaa puoti pullollaan. Ja kun vielä on lapsia kelle hankkia ihanuuksia♥ Joskus opiskeluaikana ihailin kaikkea ja toivoin että joskus pääsisi ostaa!

    VastaaPoista