19. lokakuuta 2014

Bambeja & pulpetteja

Viime yöstä asti on satanut vettä reippaasti. Onneksi ei tarvinnut lähteä puuhastelemaan ulos vaan sai rauhassa touhuta sisällä. Poika aloitti muutama viikko sitten lasten jääkiekkokoulun ja on ollut todella innoisssaan uudesta harrastuksestaan (isä myös innoissaan)! Tietenkin me tytötkin ollaan täpinöissämme kun saadaan viettää laatuaikaa ihan kaksin.
  Eräs tuttavani halusi tieltä pois kaksi wanhaa pulpettia ja lahjoitti ne minulle. Juuri sellaiset millaisessa olen itse ala-asteella istunut. Ollaan oltu lasten kanssa näistä ihan hurjan innoissamme..

Toinen pulpeteista löysi paikkansa tylleröisen huoneeseen..
Väriksi valittiin oikein hempeä pastellisävy. Tikkurin ballerina sävystä seuraavaksi tummempi (harmi etten muista sävyä ulkoa).

Saimme kesällä siskon tytöiltä lainaa Bambi elokuvan ja siitä niin äidin kun tytönkin bambi innostus on vain kasvanut. H&M:ltä löytyi jokin aika sitten suloisia pinnejä sekä laastareita.
Tässä ovat pulpetit aluperäisessä kauneudessaan. Pulpetit olivat kauniita näinkin, varsinkin kun pulpetissa oli Jyväskylän leima sekä pulpetin kulmassa näkyvät puuliitokset jotka viehättävät minua. Pulpetit olivat luonnossa vieläkin keltaisempia joten ei tarvinnut miettiä maalattaisiinko niitä vai ei. Hiontaan riitti vain pala hiekkapaperia. Halusin maalata ne pensselillä että lopputulos olisi hieman roseisempi.

Pojan huoneessa asustelee wanha tuplapulpetti jonka olen hommannut hyvältä ystävältäni ja siksipä..
..sijoitimme pojan pulpetin yläkerran työhuoneeseen missä on kiva kirjoitella omia juttuja äidin tehdessä työraportteja (tälläkin hetkellä poika piirtelee ritareita ja harhoittelee oman nimen kirjoittamista ) millään ei malttaisi nukkumaan mennä vaikka huomenna on hoitopäivä!Ihanaa alkuviikkoa lukijat! Ajelkaa varovasti. Huomenna illasta saan vasta talvirenkaat oman autoni alle joten pitää koittaa ajella maltilla lapset hoitoon!  

                                                                          Sanna

2 kommenttia:

 1. Mukavan näköisiä pulpetteja.. Maalaus teki niistä entistä kauniimpia ja varmasti sisustukseen sopivampia, joten työ kannatti.. :-)

  Lapsilla on kiva leikkiä koulua, kun on omat pulpetit, ihanaa!!

  Mukavaa viikkoa sullekin!
  -Teija-

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanat pulpetit!
  Mäkin huolisin yhden pulpetin :)

  VastaaPoista