14. huhtikuuta 2014

voiton puolella..

 Muutama viikko sitten meille iski oikein kunnolla influenssa..ensin mies valitteli huonoa oloaan ja seuraavaksi oli molempien lasten vuoro. Ei mennyt aikaakaan kun minä sairastuin myös. Itse sairastelen todella harvoin ja nyt oma vointi meni ihan nollan tasolle. Sairaus kaatoi moneksi päiväksi sänkyyn ja kuume huiteli yli 39. Tauti oli niin hirveä ettei sitä kyllä viitsisi muistella..niin paljon se koetteli koko perhettä. Olin 2 viikkoa pois töistä ja tänään vasta lapsetkin menivät hoitoon. Ajatelin että jos tästä selvitään niin selvitään mistä vaan. Eniten suretti lasten kurja olo.
Lääkkeitä kului hurjasti ja niitä ne lisääntyivät päivä päivältä..

Koko yön nukuttua poika jatkoi uniaan seuraavaan ilta viiteen.

Eräänä yönä täytyi lähteä ambulanssilla sairaalaan availemaan keuhkoputkia koska (infektioastma) meni pojalla todella pahaksi influenssan jyllättyä. 1 vuotiaana saatu pupu on aina mukana (todella rauhoittava vaikutus, poika nyplää pupun häntää).Kun pääsin kauppaan hommasin lapsille muutamia munia..

Suureksi avuksi olivat vanhenpani. Onneksi minun vanhenpani ovat eläkkeellä ja tulivat auttelemaan. Emme olisi millään selvinneet tästä taudista ilman heitä. Kaupassakäyntiä, siivouilua ja lasten kanssa puuhailua. Oli niin helpottavaa kun lopulta itse pääsi myös makoilemaan, parhaimmillaan 3 peiton alla. Tämän Vallilan ihanan tyynynpäällisen sain äidiltäni. En ole koskaan ollut mikään Vallilan fani mutta tämä kuosi on tarpeeksi yksinkertaisin kaunis.


Nämä sinkkiset korit ovat halpa-hallista. Halpa-hallista löytää nykyään vaikka mitä kivoja sisustus juttuja. Vaikka jotain romanttisia sisustusjuttuja meiltä löytyykin niin pidän nykyään kovasti karusta tehdasmaisuudesta..sinkistä, betonista..inspiraatioita kotiini haen lähinnä ruotsalaisista kodeista.  2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus!! Koittakaa parantua pian että pääsette nauttimaan lämpimästä pääsiäisestä <3

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti voitte nauttia pääsiäisestä koko perheen toimin terveenä! <3

    VastaaPoista