27. elokuuta 2017

Ihana kesä & sauna

Ompas ihanaa taas olla täällä blogimaailmassa! Keväällä tietokone alkoi takkuilemaan ja kovin vaikeaa oli päivittää blogia ilman konetta. Jotenkin en ole tottunut postaamaan tabletilla tai puhelimella. Nyt kone toimii taas, mikä fiilis! Instagramiin on vähän liiankin helppoa ladata kuvia blogin sijaan. Sillä ei kylläkään millään pääse samalaiseen maailmaan kuin blogissa mutta anyway täällä ollaan taas.Kesän korvalla valmistui vihdoin meidän yläpihalle kelosauna. Synnyinkodissani on ulkonasauna ja saunominen on kuulunut vahvasti koko lapsuuteeni sekä nuoruuteeni joten salaa haaveilin että jonain päivänä meillä olisi oma pihasauna. Miehellä saunakuume vaivasi monta vuotta ja tilaisuuden tulen ostimme kelosaunanrungon.


Huoh, projekti oli todella paljon työläämpi kun aluksi kuviteltiin. Meillähän oli pelkkä runko ja kaikki muu oli rakannettava uudestaan eli laittiasta kattoon ja kattojakin oli useampi :) Ei auttanyt muuta kun rueta miehelle avuksi. Paljon oppi raksahommista. Sahasin, porasin..kahvia keittelin monta termospullollista. Nautittiin kyllä yllättävän paljon tekemisestä ja vielä yhdessä tekemisestä. Mies taisikin jossakin välillä tokaista että "talokin voitas yhdessä rakentaa" :) Taidetaan kyllä nyt vaan asustella tässä vanhassa talossa & nauttia lempeistä löytyistä.

Kiukaaksi valittiin Harvian Legend240. Haluttiin ehdottomasti kiuas missä on lasiluukku joka antaa tunnelmallista valoa. Kiuas mikä antaa pehmeät löylyt. Tätä lämmitellään 1,5h ja sen jälkeen lämmöt säilyvät pitkään.Lapuan Kankureilta sain valita kelosaunalle saunatyynyn ja laudeliinan. Heidän mallistostaan löytyy toisiaan ihanimpia kuoseja. Olisin voinut valita monta, mutta erityisesti minua kiehtoi Päre mallisto. Päre linja sopii kivasti kelosaunan tunnelmaan.

Lapuan Kankurit on suomalainen yritys ja kutomo sijaisee nimensä mukaan Lapualla. Lapuan Kankureiden tuotteita myydään jo yli 30 maassa. Koko mallisto löytyy Helsingin ja Lapuan myymälöiden lisäksi verkkokaupasta www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa Lähimmät jälleenmyyjät löydät täältä 

Päre mallisto sopii niin pukuhuoneeseen kuin saunaankin. Tykkään näistä todella paljon. Hyvä muistutus taas siitä että laadusta ei kannata tinkiä.


Tästä paikasta kilpaillaan :)

Postipoika toi saunan valmistuttua korillisen maistuvia limonaadeja. Limonaadit ovat peräisin Honkajoen pienpanimolta. 

Valikoimaan kuuluu possu, pöllö, kissa, mursu ja jääkarhu. Limonaadit sisältävät 10 % kotimaista täysmehua kotimaan metsien ja puutarhojen sadosta.

Perheen lempparit olivat pöllö puolukka sekä possu mustaherukka.

Todella kivoja saunajuomia hauskoine etiketteineen.Sopii niin lasten kuin aikuistenkin juhliin. Jälleenmyyjät löydät täältä .


Nyt paistaa aurinko joten on nyt pikaisesti ulos! Instassa: wanharakkaus.

Sanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti