3. joulukuuta 2015

Luukku 2 & 3

Luukuissa vilahtelee näitä tonttuja..Tontut tuovat myös sitä kivaa joulufiilistä hauskoine tonttulakkeineen. Lapset tykkäävät myös leikkiä näillä. Muutama viikko sitten vapaapäivänä innostuin punomaan koivunoksista tälläisiä kransseja. Tein pienemmän yläkerran aulaan ja isomman ulos taloa somistamaan. Olen hulluna kransseisin!

Tähdet ovat ehdottomasti iso osa kodin joulusisustusta. Tähden valo rauhoittaa kummasti.

Useampi joulu sitten tilasin ystäväni kautta Blossomin jouluisen peiton. Iltaisin rentoudutaan pötköttelemällä sohvalla paksujen peittojen alla. Tykkään hankkia ajattomia joulujuttuja, jotka kestävät mahdollisemman monta joulua. Ennemmin muutamia kiva juttua (vaikka maksaisivat hieman enemmän) kuin sellaista tavaraa mikä vaihtuisi joka Joulu.

Ihailen ihmisiä joilla on kädentaitoa ja aikaa tehdä esim. joulukoristeita. Itse tykkään tehdä käsillä mutta aika ei riitä kaikkeen mitä haluaisi puuhailla. On onni omistaa kätevä mies. Yksi ilta kun tulin väsyneenä kotiin, mies oli tuunannut minulle valkoisen DIY- paperitähden. Voi kuinka vaimo voikaan olla onnellinen pieneistä jutuista! Muistetaan yllättää toisia, niillä on iso merkitys!
Mukavaa loppu viikkoa!

Sanna

1 kommentti:

  1. Tuollaisen tähden olen aikeissa tehdä, jos vain saan aikaiseksi. Ajattelin kokeilla vanhoja kirjan sivuja. Sinulla on kiva blgi, johon päädyin tassuammehaavehaulla. :) Ihanaa, että sinun haaveesi on toteutunut. Meidän unelmamme talosta maalla toetutui jo 19 vuotta sitten. TassuammeTerveisin Tuija

    VastaaPoista