26. heinäkuuta 2015

Sateisen illan piristystä..

Kolme viikkoa lomaa vietetty ja onneksi vielä yksi jäljellä. Vaikka ilmat on välillä ollut mitä on (tänään(kin) pelkkää vettä) niin silti on lämmintäkin ollut ja viileämmät kelit ei ole meidän lomailua haitannut. Paljon ollaan reissattu. Mielestäni sopivalla temmolla kun ottaa huomioon että eletään ruukavuosia kahden pienen lapsen kanssa. Parasta on ollut se ettei ole kiire minnekään. Muutama päivä kerrallaan kotona ja sitten on taas startattu reissuun. Kahdenkeskenkin on saatu reissata (jopoilua 250 km rengastiellä). Rengastiestä postailua myöhemmin.

On kyllä todella syksyisen tuntuinen ilta. Vettä lorottaa rännit roiskien. Pakko oli hieman piristää iltaa ja mikäs piristääkään niin paljon kun huonekalujen siirtely. Wanha klaffipöytä ja astiakaappi vaihtoivat hieman paikkaa. Pieni muutos mutta iso piristys.Pidän kovasti kirkkaasta lasista ja vaaleista astioista. Nauroinkin ystävälle että ompa minulla uusi, edullinen tuikkukippo (punajuuripurkki). Juuri sopivan kokoinen purkki tuikulle tuomaan tunnelmaa..Jotenkin nautin pimenevistä illoista ja kynttilöiden luomasta tunnelmasta mutta onhan tämä tunnelmointi liian aikaista, onhan vasta heinäkuu!

Hyvä ystäväni kävi muutama päivä sitten kylässä. Viimeisestä kunnon tapaamisesta oli kulunut ainakin 1,5 vuotta. Niin monta ystävää pitäisi keretä näkemään mutta monesti jää vaan ajatuksen tasolle. Nämä ruuhkavuodet. Harmittaa.

Ystäväni toi minulle tämän suloisen pakkauksen joka sisältää pienen kuppikakkukirjan ja suloiset "kupit". En ole kova leipomaan mutta jos innostuisin.


Kai sitä on vaan polteltava kynttilöitä ja toivottava että lämpimät ilmat vielä koittavat.

Joko sinä olet poltellut kynttilöitä?!

Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti