15. lokakuuta 2013

Ripaus Joulun odotusta..

VAROITUS!! RIPAUS JOULUN FIILISTELYÄ..
Ollaan koko perhe oltu kipeenä (jopa minä joka en yleensä sairastele koskaan, varsinkaan flunssia)! Puuh, ottaa aika koville kun on hoidettu pieniä lapsia ja molemmat ollan oltu ihan veto pois. Suhteellisen harmaa päivä ja piti keksiä pojan kanssa jotain muuta kun DVD:n katselua.. Kuinkas ollakkaan pojan entisen huoneen komerosta löysimme pikkuisen Nisse tontun ja possupoikasen. Jouluhan se on ollut mielessä jonkun tovin (kamut voitte jo arvatakkin, polttelee hakea Nisset sekä possut varastosta) maltan kuitenkin mieleni!


Löysimme "aarrekaapista" pojan lempparivalot. Mailegin Nissepoika ja pieni porsas roikkuvat hyvissä ajoin ennen joulua ja joulun ajan pojan pyykkipoikavaloissa. Nyt valot tomivat ns. kaamosvaloina ja pojalle yövaloina (antavat valoa yöllä mutta eivät häiritse unta). Valot olen ostanut muutama vuosi sitten Sokoksen joulualesta ja ovat todella kivat lastenhuoneessa. Niihin saadaan roikkumaan myös pojan jouluisia askarteluja (tuskin maltan odottaa mitä poika on askarrellut hoidossa)!


Kohta Blossomin pilkullisista mukeista voi nautiskella kuumaa juotavaa ja lähempänä Joulua voi poltella tätini tuomia punaisia kruununkynttilöitä!

Pian tulossa jouluista arvontaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti